![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Kell egy jó screen capture szoftver de a Windows billentyű Print Screen nem elég jó?
|
|||
|
|||
|
Mi a Fraps? Úgy gondolom, amit mi is hívják
|
|
|
|||
|
|||
|
Ez egy teljesen más szoftver Em foglalkozó Video.
Én beszélek egyszerű képernyő szemcsésedik, mint az alábbiakban. |
|
|
|||
|
|||
|
Ó bocs. Az én hibám
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Szia első hozzászólás: D
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Hé Emry.
Fraps egy FPS (képkocka per másodperc) számlálója. Nagyon hasznos eszköz a saját jogán.
|
|
|
|||
|
|||
|
Nekem van látszó részére egy jó egy kicsit mindenki megpróbáltam átitatva. Köszönjük, hogy adok egy próbát.
|
|
|
|||
|
|||
|
Szia aquariancore
Fraps az volt a célja, hogy screenshotok és videók play.it játékot is tartalmaz képkockaráta számláló, hogy van egy nagyon egyszerű felhasználói interface.with fraps beállított Gyorsbillentyûk alapértelmezett közül screenshot F10 és videodigitalizáló F9.the a minőségi A videó és screenshot ragadniuk a második a none.There egyaránt ingyenes és fizetett versions.the csak korlátozzák a szabad egyik videodigitalizáló csak 30 másodperc. Remél ez segít. Letöltés> Fraps Freeware |
|
|
|||
|
|||
|
Van még munka a RealPlayer mert ha használja PRNTSCREEN be valahol ez nem a videó képernyő szemcsésedik? Voltam kipróbálás hogy egészen valamikor.
|
|
|
|||
|
|||
|
Általánosságban elmondható, PrintScr nem működik RealOne és MediaPlayer néhány professzionális szoftverek, mint a képernyő capture Fraps és Snagit,ACA Capture Pro könnyen meg tudja csinálni.
|