![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Reikia geros Screen Capture programinė įranga, tačiau "Windows" klaviatūroje "Print Screen nėra pakankamai geri?
| |||
| |||
| Ką apie Fraps? Manau, thats, ką jis pavadino |
|
| |||
| |||
| Tai visiškai kitokia programinė įranga, Em, susijusios su video. I'm talking paprasta ekrano nuotraukų, kaip vieną žemiau. |
|
| |||
| |||
| O gaila. Mano Blogas |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi my first post: D
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ei Emry. Fraps yra FPS (Frames Per Second), skaitliukas. Labai naudinga savo teisę.
|
| |||
| |||
| Aš ieškau gero vienas, o visi Mėginau Viršūnės. Ačiū aš duosiu pabandyti. |
|
| |||
| |||
| Hi aquariancore Fraps buvo siekiama daryti ekrano nuotraukas, bei filmukus iš žaidimo play.it taip pat apima kovos su frame rate, jis turi labai paprastą vartotojo interface.with Fraps galite nustatyti numatytuosius klavišus jų yra F10 "screenshot ir video capture yra F9.the kokybė vaizdo ir screenshot capture yra antrasis none.There yra tiek nemokama, ir mokama už versions.the tik apriboti laisvo vienas vaizdo užfiksuoti tik 30 sekundžių. Hope this helps. Parsisiųsti> Fraps Freeware |
|
| |||
| |||
| Ji taip pat darbo RealPlayer padaryti, jei aš naudoju PRNTSCREEN ir įdėti kažkur ji neteikia vaizdo ekrano? I stengėsi, kad visai kartais. |
|
| |||
| |||
| Apskritai, PrintScr neveikia RealOne ir MediaPlayer, kai profesinės Screen Capture programinė įranga, kaip Fraps ir SnagIt,ACA Capture Pro gali tai padaryti lengvai. |