![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vajadzīgs labs ekrāna uztveršanas gabals programmatūru, bet Windows keyboard Print Screen nav pietiekami labs?
| |||
| |||
| Kas par Fraps? Es domāju, ka Tas ir, ko tā sauc par |
|
| |||
| |||
| Tas ir pavisam cits gabals programmatūras Em, kas nodarbojas ar Video. Es runāju vienkārši ekrāna uzņēmumus, kā viens zem. |
|
| |||
| |||
| O sorry. Mani Bad |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi manu pirmo ierakstu: D
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hey Emry. Fraps ir FPS (Frames Per Second) pretpasākumus. Ļoti noderīgs instruments pats par sevi.
|
| |||
| |||
| Man ir bijusi meklē labu vienu, bet visi esmu mēģinājis reeks. Paldies es arī tā pamēģināt. |
|
| |||
| |||
| Hi aquariancore Fraps mērķis bija darīt ekrānšāviņi un video spēles play.it arī kadru nomaiņas ātrums ir pret, tas ir ļoti vienkāršs lietotājs interface.with fraps iestatāt hotkeys default tiem ir screenshot F10 un video uztveršanu F9.the kvalitāte video un screenshot sagūstīt ir otrais, none.There ir gan bezmaksas, un maksā versions.the vienīgais ierobežojums, par brīvu viens ir video uzņemšana ir tikai 30 sekundes. Hope this helps. Download> Fraps Freeware |
|
| |||
| |||
| Vai tas strādā arī uz RealPlayer cēloni, ja es izmantoju PRNTSCREEN un ielīmēt kaut kur tas nedod video ekrānuzņēmums? Es biju mēģinājis, ka diezgan dažkārt. |
|
| |||
| |||
| Vispārīgi runājot, PrintScr nedarbojas RealOne un MediaPlayer, ka dažas profesionālās ekrāna uztveršanas programmatūru, piemēram, Fraps un SnagIt,ACA Capture Pro to var izdarīt viegli. |