![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Aveţi nevoie de o bună bucată de captura ecran, dar software-ul Windows tastatură Print Screen nu este destul de bun?
|
|||
|
|||
|
Ce zici de Fraps? Asta cred că ceea ce se numeşte
|
|
|
|||
|
|||
|
Asta e un complet diferite piese de software-ul ei, se ocupă cu Video.
Am vorbit de simplu de ecran ca cel de mai jos. |
|
|
|||
|
|||
|
O scuze. Greşeala mea
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Max primul meu post: D
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Hei Emry.
Fraps este un FPS (cadre pe secundă) contra. Instrument foarte util în sine.
|
|
|
|||
|
|||
|
Eu am fost în căutarea unui bun pentru o perioada de timp pe toţi am încercat reeks. Multumesc, voi faceţi o încercare.
|
|
|
|||
|
|||
|
Max aquariancore
Fraps a fost conceput pentru a face capturi de ecran, şi înregistrări video de joc play.it include, de asemenea, un cadru rata contra, are un foarte simplu utilizator interface.with fraps care l-aţi stabilit hotkeys implicite sunt cele screenshot F10, video si de captare este F9.the calitate de video, şi captura de ecran sunt două la none.There sunt gratuite, şi plătit pentru versions.the numai limită privind libera este o captura video este limitat la 30 de secunde. Sper că acest lucru vă va ajuta. Download> Fraps Freeware |
|
|
|||
|
|||
|
Are de asemenea, locul de muncă pe Realplayer determina dacă aş folosi PRNTSCREEN undeva şi lipiţi-l nu-i dă video ecran shot? Am încercat, care ar fi fost destul de cândva.
|
|
|
|||
|
|||
|
În general vorbind, PrintScr nu funcţionează pe realone şi MediaPlayer, unele profesionale ecran captare ca software-ul Fraps şi Snagit,ACA Capture Pro o poate face cu uşurinţă.
|