![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Требате добар комад заслон хватање софтвер али Уиндоус Принт Сцреен на тастатури није довољно добар?
| |||
| |||
| Шта о Фрапс? Мислим да је тај што се зове |
|
| |||
| |||
| То је потпуно другачији комад софтвера Ем се бави Видео. Ја сам једноставно причају заслон метак као један испод. |
|
| |||
| |||
| О жао. Мы Бад |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Бок мој први пост: Д
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хеј Емры. Фрапс је ФПС (Фрамес Пер Сецонд) цоунтер. Врло користан алат у сопственом праву.
|
| |||
| |||
| ЈА имати био хандсоме за добра за свакога, док сам покушао реекс. Хвала ја ћу га пробати. |
|
| |||
| |||
| Бок акуарианцоре Фрапс је осмишљен како би се направити сцреенсхот, и видео игре плаы.ит такође укључује бројач фреквенција оквира, он има врло једноставно корисничко интерфаце.уитх фрапс сте поставили хоткеыс подразумеване су сцреенсхот Ф10 и видео снимци се Ф9.тхе квалитета видео и сцреенсхот хватање су други на ноне.Тхере су оба слободан и плаћен за версионс.тхе ограничити само на један слободан видео хватање је ограничено на 30 секунди. Надам се ово помаже. Доунлоад » Фрапс Фрееуаре |
|
| |||
| |||
| Да ли то такође раде на РеалПлаыер проузрокује ако користим ПРНТСЦРЕЕН и налепите негде не дају видео екран метак? Имао сам био тежак за доста за неко време. |
|
| |||
| |||
| Уопштено говорећи, ПринтСцр не ради о РеалОне и МедиаПлаыер, неке професионалне заслон хватање софтвер као што је Фрапс и Снагит,АЦА бележења Про могу то учинити једноставно. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Видео снимци од пс3 а гледање у ХД | 42уинксп | ПЦ & конзоле Игре | 1 | 18. јуна 2009 11:25 |
| Снимите Видео / Сцреен Снимите софтвер? | Сандра | Мултимедија и кодеци | 5 | 27 мај 2009 05:14 |
| Блуе сцреен Уиндоус упрскати екран | Мукк1987 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 15 април 2008 13:22 |
| Који сакупљањем картица ми треба? | импарандо | Дигитал Имагинг & Штампачи | 3 | 1 фебруар 2008 14:23 |
| АОЛ 9ВР Софтуаре | мрдавеык | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 1 | 7 децембар 2007 09:47 |
| Тхреад Тоолс | |
| |