![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Потрібна хороша Screen Capture частина програмного забезпечення, але Windows клавіатурі Print Screen не достатньо?
| |||
| |||
| Як щодо Fraps? Thats Я думаю, що це називається |
|
| |||
| |||
| Це зовсім іншій частині програмного забезпечення Em, що займаються з відео. Я маю на увазі прості скріншоти, як це показано нижче. |
|
| |||
| |||
| Про жаль. My Bad |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт мій перший пост: D
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ей Emry. Fraps є FPS (кадрів в секунду) лічильника. Дуже корисний інструмент у своєму власному праві.
|
| |||
| |||
| Я так довго шукали хороший один для всіх, кого я в той час намагалися смердить. Спасибо Я дам йому спробувати. |
|
| |||
| |||
| Привіт aquariancore Fraps була розроблена робити скріншоти і відео з гри play.it також включає в себе лічильник частоти кадрів, вона має дуже простий користувальницький interface.with Fraps вам встановити гарячі клавіші за замовчуванням, з них екрану F10, і відео-захоплення F9.the якості відео та захоплення екрану по-друге до none.There є вільні і поплатився за versions.the Єдине обмеження на вільне один захоплення відео не повинна перевищувати 30 секунд. Сподіваюся, що це допомагає. Завантажити> Fraps Freeware |
|
| |||
| |||
| Чи має також роботи з причини Realplayer якщо я PRNTSCREEN використання і вставляти кудись воно не дає результат зйомки екрану? Я намагався щось зовсім. |
|
| |||
| |||
| Взагалі кажучи, PrintScr не працює на RealOne і MediaPlayer, деякі професійні Screen Capture програмного забезпечення, як Fraps і Коряга,ACA Capture Pro може зробити це легко. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Захоплення відео з PS3 при перегляді в HD | 42winxp | PC & консоль Gaming | 1 | 18 червня 2009 11:25 |
| Video Capture / Screen Capture Software? | Сандра | Мультимедіа & кодеки | 5 | 27 травня 2009 05:14 |
| Синій екран заставки Windows | Mukk1987 | Операційні системи Windows | 3 | 15 квітня 2008 13:22 |
| Яка плата захоплення мені потрібен? | imparando | Digital Imaging & Принтери | 3 | 1 лютого 2008 14:23 |
| AOL 9VR Software | mrdaveyk | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 7 грудня 2007 09:47 |
| Різьба Інструменти | |
| |