![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ја сам у потрази за где могу направити ексе или програм који када еарлы ће избрисати све оно што је рекао да се испред времена. Користим тхеЛапТопЛоцк и то ће покренути аутоматицлы програма. Не желим да ми систем буде збрисан само су избрисане информације. |
|
| |||
| |||
| Лиценсе: фрееуаре има прилагођене датотеке и фасцикле. Можете да креирате прилагођени лети / фолдера и онда подесите га да покрене. хттп://мајоргеекс.цом/доунлоад4191.хтмл Напомена: По подразумеваној вредности Лиценсе: фрееуаре не чисте све. Морате да промените поставку. Идите у Опције > Адванцед тада Унпровера Само избришите датотеке и фасцикле у оперативном систему Уиндоус Темп старији од 48 сата |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хмм можете то учинити са датотеци. хттп://ууу.цхебуцто.нс.ца/ ~ ак621/ДОС/Бат-Самп.хтмл Да ли читате тамо и неки гооглинг и ако не долази до антхинг ја ћу вам помоћи више. У суштини потребно је само да направи фајл команди која ће се покренути када се иде у директоријум и избрисати све фајлове у њему. Онда би сте могли да покрећу са својим програмом које сте набројали .. као ексе датотеку али је много једноставније да изведемо..