![]() |
| |||||||
|
| Δείτε τα αποτελέσματα Poll: Ποιο είναι πιο σημαντικό; | |||
| Document Management | | 1 | 100,00% |
| Διαχείριση Έργων | | 0 | 0% |
| BPM | | 0 | 0% |
| Συνεργασία | | 0 | 0% |
| Τηλεχειριστήριο | | 0 | 0% |
| Ψηφίσαντες: 1. Μπορεί να μην ψηφίσει σε αυτήν τη δημοσκόπηση | |||
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Προσπαθώ να πάρετε κάποια στατιστικά στοιχεία σχετικά με το ποιες από τις ακόλουθες άνθρωποι βλέπουν ως το πιο σημαντικό για μια επιχείρηση:
|
|
| |||
| |||
| Θα σας πω αυτό που χρησιμοποιείτε για αυτό; |
|
| |||
| |||
| Σίγουρα, είμαι ένας κατασκευαστής λογισμικού με ένα προϊόν το οποίο έχει πολλά παραπάνω αρκετά καλά, αλλά Ψάχνω να προσθέσετε περισσότερο έμφαση σε αυτό. Νόμιζα ότι είχα χτυπήσει μερικά φόρουμ για να δούμε τι άλλοι στο ΤΠ κοινότητα ήθελε να δει. |
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ, και καλώς ήλθατε TCF. ![]() Έδωσα ένα αμόρφωτο ψηφοφορία της διαχείρισης εγγράφων. Φόντο μου είναι κυρίως λιανικής αποστολής / υποδοχής. Έτσι, μπορείτε να δείτε γιατί πιθανότατα θα επιλέξουν αυτό. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| θα πρότεινα ότι είναι λίγο πολύ ένα ανοικτό ζήτημα, όπως το είδος των επιχειρήσεων είναι συντηρούμενα.
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ένα κομμάτι της Έρευνας Αγοράς για Ανταλλακτικά | Paul4763 | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 2 Οκτωβρίου του 2009 13:22 |
| Έχω την εντύπωση ότι Im Ασαφείς Σχετικά με επεξεργαστές στην αγορά; | Theresonly1 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 7 | 28 Απρ 2009 12:16 |
| Αυτό το παιχνίδι θα εξέδρας Κάθε παιχνίδι για την αγορά; | poopsniff | Γενική Συζήτηση Hardware | 14 | 6 Μαρ 2009 23:09 |
| Im στην αγορά για ένα καλό UPS (back up μπαταρίας) | cheesepuff | Θήκες & Τροφοδοτικά | 5 | 12 Ιουν 2008 14:40 |
| Στην αγορά | al__eire23 | Γενική Συζήτηση Hardware | 4 | 5 Αυγ 2007 02:48 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |