![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
| View Poll Results: Koji je najvažniji? | |||
| Document Management | | 1 | 100.00% |
| Project Management | | 0 | 0% |
| BPM | | 0 | 0% |
| Collaboration | | 0 | 0% |
| Daljinski | | 0 | 0% |
| Birača: 1. Vi svibanj ne glasovati u ovoj anketi | |||
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Im 'težak da biste dobili neki statistika na kojoj od sljedećih ljudi vidjeli kao najvažniji posao:
|
|
| |||
| |||
| Hoćete li reći ono što su koristeći ovaj za? |
|
| |||
| |||
| Naravno, sam softver developer s proizvodom koji se puno gore prilično dobro, ali Im 'obličje dodati više fokusirati na njega. Pomislio bih pogodio neki forum da vidite što drugi u IT zajednici željeli vidjeti. |
|
| |||
| |||
| Hvala, i dobrodošli u TCF. ![]() Dao sam glas za neobrazovane Upravljanje dokumentima. Moja pozadina je uglavnom malo utovar / primanje. Na taj način te vjerojatno moći vidjeti zašto bih izabrati da. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Htio predlažemo da to je ljepušan velik otvoreno pitanje kako je to posao ovisi o vrsti.
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Bit istraživanja tržišta za rezervne dijelove | Paul4763 | General Hardware Chat | 1 | 2 listopad 2009 13:22 |
| Čini mi se da Im Nejasan O procesori na tržištu? | Theresonly1 | CPU, Matične ploče i RAM | 7 | 28. travanj 2009 12:16 |
| Ovo će opremiti Svaki Play Game na tržištu? | poopsniff | General Hardware Chat | 14 | 6. ožujak 2009 23:09 |
| Im na tržištu za dobar UPS (back up baterija) | cheesepuff | Cases & Power Supplies | 5 | 12. lipnja 2008 14:40 |
| Na tržištu | al__eire23 | General Hardware Chat | 4 | 5. kolovoz 2007 02:48 |
| Thread Tools | |
| |