![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
| Vezi Sondaj Rezultate: Care este cel mai important? | |||
| Document Management | | 1 | 100,00% |
| Management de proiect | | 0 | 0% |
| BPM | | 0 | 0% |
| Colaborarea | | 0 | 0% |
| Remote | | 0 | 0% |
| Majoritate de voturi: 1. Tu nu pot vota în acest sondaj | |||
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am incercat sa iau niste statisticile pe care dintre următoarele persoane vedere ca cel mai important pentru a unei afaceri:
|
|
| |||
| |||
| Vrei sa spui ceea ce folosire this pentru? |
|
| |||
| |||
| Sigur, eu sunt un dezvoltator de software cu un produs care are o mulţime de mai sus, destul de bine, dar eu sunt în căutarea de a adăuga mai mult de un accent la aceasta. Thought I'd lovit unele forumuri pentru a vedea ce alte persoane din comunitatea de IT a vrut să vadă. |
|
| |||
| |||
| Vă mulţumim, şi bun venit la TCF. ![]() I-am dat un vot needucati de Document Management. Fundal meu este, în principal de vânzare cu amănuntul de transport maritim / receptor. Deci, se poate vedea, probabil, de ce aş alege asta. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aş sugera că este destul de mult o chestiune deschisă ca tip de afacere este dependent.