![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
| View Poll Results: Aké je najdôležitejšie? | |||
| Document Management | | 1 | 100,00% |
| Project Management | | 0 | 0% |
| BPM | | 0 | 0% |
| Spolupráca | | 0 | 0% |
| Diaľkové | | 0 | 0% |
| Voliči: 1. Nemôžete hlasovať v tomto prieskume | |||
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Snažím sa získať nejaké štatistiky o tom, ktorý z týchto ľudia chápu ako najdôležitejšie, aby podnikania:
|
|
| |||
| |||
| Poviete to, čo ste pomocou tohto za? |
|
| |||
| |||
| Jasne, ja som softvérový vývojár sa výrobok, ktorý má veľa nad docela dobre, ale ja hľadám pridať viac sústrediť na to. Myslela som, že hit niektorých fórach vidieť to, čo iní v IT komunite chcel vidieť. |
|
| |||
| |||
| Ďakujeme a vitajte na TCF. ![]() Dal som nevzdelaný hlasovania Document Management. Moje pozadie je najmä maloobchodných doprava / príjem. Takže môžete vidieť pravdepodobne dôvod, prečo by som si to. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já bych naznačujú, že je to docela hodně otvorenou otázkou, ako je to závislé od typu podnikania.
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| A Bit of Prieskum trhu pre náhradné diely | Paul4763 | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 2.října 2009 13:22 |
| Zdá sa mi, že Im Neprehľadná O procesory na trhu? | Theresonly1 | Procesory, základné dosky & RAM | 7 | 28. apríla 2009 12:16 |
| To bude Rig Play Každá hra na trhu? | poopsniff | Všeobecné Hardware Chat | 14 | 6. marca 2009 23:09 |
| Im na trhu dobrú UPS (záložnej batérie) | cheesepuff | Prípady & Napájacie zdroje | 5 | 12. júna 2008 14:40 |
| Na trhu | al__eire23 | Všeobecné Hardware Chat | 4 | 5. augusta 2007 02:48 |
| Thread Tools | |
| |