![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| На новата операционна система инсталирате или повторно инсталиране ли някога се уморяват от тези досадни изскачащи прозорци малко от Windows Messenger услугата.
| |||
| |||
| Не съм виждал тези съобщения, но те дразня аз. Бих искал да спре Messenger от текат при стартиране, но не са придобили около към този все още. Предполагам, че това е направено от контролния панел на XP? |
|
| |||
| |||
| Има ли е мамят за тази онлайн игра ...... Ако отговорът е да може някой да ми помогне |
|
| |||
| |||
| Това не е игра, но evilkosmoz отделен софтуер за спиране на Windows Messenger услугата вървят. Моля, публикация в правилния форум, т.е. игри. Добре дошли в TCF по пътя. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wolf, е пратеник служба нищо общо с "Майкрософт" след това, или просто пропуск използвана от умни spammers?
| |||
| |||
| Благодаря за информацията и линк, Wolfeymole. Bookmarked съм го и смятам да премахнете Messenger от моя Windows стартиране късно. |
|
| |||
| |||
| Вашият най-добре дошли Taggart:) |
|
| |||
| |||
| Аз не са това, но не мога definently виждам как това ще се annoying.It ще бъде почти като досадни изскачащи прозорци като има предупреждение за вас. |