![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na nový operační systém instalovat či re-instalaci se vám nikdy neomrzí ty otravné malé pop okna z Windows Messenger Service.
| |||
| |||
| Neviděl jsem ty zprávy, ale oni by mě taky otravovat. Chtěla bych přestat posel od spuštění při startu, ale já jsem se dostal asi na které dosud. Předpokládám, že to udělal z ovládacího panelu XP? |
|
| |||
| |||
| Je tam je cheat pro tuto online hru ...... Pokud ano, může někdo pomoci mne |
|
| |||
| |||
| To není hra, ale evilkosmoz kus software, který brání spuštění Windows Messenger Service. Prosím, re-post ve správném fóru, tj. hry. Vítejte na TCF na cestě. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wolf, je kurýrní služby co do činění s Microsoft poté, nebo jen mezeru využívány chytrý spammeři?
| |||
| |||
| Děkuji za informace a odkaz, Wolfeymole. I've záložkou, a to mám v plánu odstranit posel od svého startu Windows později. |
|
| |||
| |||
| Váš nejvíce uvítali Taggart:) |
|
| |||
| |||
| Nemám to ale nemůžu definently vidět, jak by to bylo annoying.It by téměř stejně otravné jako pop up tam s varováním, asi. |