![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Με μια νέα λειτουργία του συστήματος την εγκατάσταση ή επανεγκατάσταση, μήπως ποτέ κουρασμένος από αυτά λίγο ενοχλητικό pop ups από το Windows Messenger Service.
| |||
| |||
| Δεν έχω δει αυτά τα μηνύματα, αλλά θα ενοχλήσει κι εμένα. Θα ήθελα να σταματήσει να λειτουργεί από το Messenger κατά την εκκίνηση, αλλά δεν έχω πάρει γύρω στο ότι ακόμα. Υποθέτω ότι το κάνει από το control panel των XP; |
|
| |||
| |||
| Μήπως υπάρχει εξαπατήσει για αυτό το παιχνίδι στο διαδίκτυο ...... αν ναι μπορεί να με βοηθήσει μία |
|
| |||
| |||
| Αυτό δεν είναι ένα παιχνίδι evilkosmoz, αλλά ένα κομμάτι του λογισμικού για να σταματήσει τη λειτουργία του Windows Messenger Service. Παρακαλώ εκ νέου θέση στο ορθό πλαίσιο, δηλαδή παιχνίδια. Καλώς ήλθατε στο TCF από το δρόμο. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wolf, είναι η υπηρεσία Messenger τίποτα να κάνει με τη Microsoft, στη συνέχεια, ή απλά ένα "παραθυράκι" εκμεταλλεύονται οι spammers έξυπνοι;
| |||
| |||
| Ευχαριστούμε για την ενημέρωση και τη συνάφεια, Wolfeymole. Έχω και εγώ σελιδοδείκτη σχέδιο για την άρση των αγγελιοφόρων από την εκκίνηση των Windows μου αργότερα. |
|
| |||
| |||
| Ο πιο ευπρόσδεκτες Taggart:) |
|
| |||
| |||
| Δεν έχω αυτό αλλά μπορώ να definently δούμε πώς αυτό θα ήταν σχεδόν annoying.It θα είναι ο ενοχλητικός όπως η pop ups υπάρχει προειδοποίηση σχετικά με σας. |