![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na novoj operaciji instalirati sustav ili ponovno instalirati, da li ikada dobiti umorna od one dosadne pop-up prozore malo s Windows Messenger Service.
| |||
| |||
| Ja nisam vidio one poruke, ali ne bi me previše smetati. Htio bih prestati s prikazivanjem kurirski pri pokretanju, ali nisam stečen oko toga još. Pretpostavljam da je učinjeno iz kontrolne ploče za XP? |
|
| |||
| |||
| Ima li je mangupirati se za ovu online igru ...... Da, ako tko može pomoć mene |
|
| |||
| |||
| Ovo nije igra evilkosmoz ali komad softvera za Windows Messenger Service prestati prikazivati. Please re-post u ispravnom forum, tj. igre. Dobrodošli na TCF putem. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wolf, je glasnik usluga išta za napraviti sa Microsoft tada, ili samo izgovor izrabljivane by Spameri pametan?
| |||
| |||
| Hvala za informacije i poveznicu, Wolfeymole. Bookmarked sam ga i ja planiramo ukloniti Windows Messenger iz mog pokretanju kasnije. |
|
| |||
| |||
| Vaš većina dobrodošli Taggart:) |
|
| |||
| |||
| JA dont 'imati taj ali ja mogu definently vidjeti kako će to biti gotovo annoying.It će biti kao što su dosadne pop-up prozora postoji upozorenje o vama. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| MSN Messenger Problem | katiecoos | Email, VoIP & IM Razgovor | 1 | 7. kolovoz 2009 13:01 |
| Ebuddy glasnika | HistoryGirl | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 2 | 30. srpnja 2008 09:59 |
| Messenger 8,5 Molimo Pomoć | ashmehta | Email, VoIP & IM Razgovor | 6 | 20. lipnja 2008 11:45 |
| Omg, dajte mi neko oružje i `d željeli pucati ovu git ... | Carl | Off Topic Discussion | 3 | 11. prosinac 2007 06:40 |
| MSN Messenger biti malo odjebi | wkdintent | Email, VoIP & IM Razgovor | 1 | 7. studeni 2007 17:23 |
| Thread Tools | |
| |