![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Az új operációs rendszer telepítését és újra telepíteni do you ever get tired ilyen idegesítő kis pop-up "a Windows Messenger Service.
|
|||
|
|||
|
Nem láttam azok az üzenetek, de ez bánt engem is.
I'd like to stop Messenger futtatását induláskor, de nem ütött, hogy még kb. Feltételezem, hogy kész az ellenőrző testület XP? |
|
|
|||
|
|||
|
Van egy csaló az online játék ......
Ha igen tud valaki segítsen nekem |
|
|
|||
|
|||
|
Ez nem egy játék evilkosmoz, hanem egy szoftver, hogy állítsa le a Windows Messenger Service fut.
Kérjük, újra elküldeni a megfelelő fórumon, azaz a játékot. Üdvözöljük a TCF útján. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Wolf, a futárszolgálat semmit csinálni, majd a Microsoft, vagy csak egy kiskaput kihasználva ügyes spammers?
|
|||
|
|||
|
Köszönjük az információt és linket, Wolfeymole.
Én könyvjelzővel, és azt tervezem, hogy távolítsa el a Windows Messenger a startup később.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ön nagyon Taggart:)
|
|
|
|||
|
|||
|
Nem kell ezt, de én definently látom, hogy ez annoying.It szinte zavaró lehet, mint a pop ups ott Figyelmeztetlek kb.
|