![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Apie naują operacinę sistemą įdiegti arba įdiegti iš naujo jūs kada nors pavargsta tų erzina mažai pop ups iš Windows Messenger Service.
| |||
| |||
| Aš mačiau tuos pranešimus, bet jie mane erzina labai. Norėčiau sustabdyti Messenger veikti paleidus, bet I haven't gotten apie tai dar. Manau, tai padaryti iš valdymo skydelio XP? |
|
| |||
| |||
| Ar yra sukčius šią internetinis žaidimas ...... Jeigu atsakėte teigiamai, gali kas nors man padėti |
|
| |||
| |||
| Tai ne žaidimas evilkosmoz bet programinės gabalas sustabdyti "Windows Messenger Service veikia. Prašome iš naujo rašyti teisingai forume, ty žaidimų. Sveiki atvykę į TCF keliu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wolf, tai kurjerių tarnyba nieko bendra su "Microsoft" tuomet, arba tiesiog spraga pasinaudojo Clever spameriai?
| |||
| |||
| Ačiū už informaciją ir nuorodą, Wolfeymole. Aš pažymėtas jį ir aš planą pašalinti Messenger mano Windows paleisties vėliau. |
|
| |||
| |||
| Jūsų most welcome Taggart:) |
|
| |||
| |||
| Aš neturiu tai bet galiu definently pamatyti, kaip tai būtų annoying.It beveik tokia, kaip erzina, kaip pop ups yra įspėjimas apie jus. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Messenger Problema | katiecoos | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 1 | 7 rugpjūtis 2009 13:01 |
| EBuddy Messenger | HistoryGirl | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 2 | 30 liepa 2008 09:59 |
| Mesendžeris 8,5 Help please | ashmehta | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 6 | Birželis 20, 2008 11:45 |
| Omg kam man gun I `d mėgsta fotografuoti tai git ... | Carl | Off Topic Discussion | 3 | 11 gruodis 2007 06:40 |
| MSN Messenger yra mažai Pederasta | wkdintent | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 1 | 7 lapkritis 2007 17:23 |
| Temos įrankiai | |
| |