![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na nowy system operacyjny zainstalować lub ponownie zainstalować don't you ever get tired of tych denerwujących okienek pop niewiele z Windows Messenger Service.
| |||
| |||
| Nie widziałam te wiadomości, ale nie denerwuje mnie też. Chciałbym zatrzymać posłańca z systemem przy starcie, ale nie stali się wokół tego jeszcze. Zakładam, że zrobił z panelu sterowania w XP? |
|
| |||
| |||
| Czy to oszustwo w tej grze online ...... jeśli tak puszka metalowa wszelki jeden współpracownik mi |
|
| |||
| |||
| Nie evilkosmoz gry, ale oprogramowanie do przystanku Windows Messenger Service uruchomiony jest. Prosimy o ponowne stanowisko w właściwym forum, czyli gier. Zapraszamy do TCF na drodze. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wolf, jest coś usługi Posłaniec do czynienia z Microsoft wtedy, lub po prostu luka wykorzystana przez sprytnych spamerów?
| |||
| |||
| Dziękujemy za informacje i link Wolfeymole. I've bookmarked it i mam zamiar usunąć posłaniec z mojej uruchamiania systemu Windows później. |
|
| |||
| |||
| Twoje najbardziej pożądane Taggart:) |
|
| |||
| |||
| Nie mam tego, ale mogę definently zobaczyć jak to będzie annoying.It prawie być irytujące jak pop ups tam ostrzeżenia na temat. |