![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na nový operačný systém inštalovať znovu, alebo-install si niekedy unavený z tých trochu otravné pop up z Windows Messenger Service.
| |||
| |||
| Nevidel som tie správy, ale že by ma príliš znepokojovať. Chcela by som prestať posel od spustenia pri štarte, ale já jsem dostal asi nie je to, že zatiaľ. Predpokladám, že to urobil z ovládacieho panela XP? |
|
| |||
| |||
| Existuje je cheatů pre túto online hru ...... Ak áno, môže ktorýkoľvek z pomôžte mi |
|
| |||
| |||
| To nie je hra, ale evilkosmoz kus software, ktorý bráni spustení Windows Messenger Service. Prosím re-post v správnej fórum, tj hry. Vitajte na TCF na ceste. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wolf, je kuriérska služba nič spoločného s Microsoft potom, alebo len medzeru využívajú chytrý spamermi?
| |||
| |||
| Vďaka za informácie a odkaz, Wolfeymole. I've záložkou a mám v pláne odstrániť posel od svojho štarte Windows neskôr. |
|
| |||
| |||
| Vaša veľmi vítaná Taggarte:) |
|
| |||
| |||
| Nemám, ale můžu definently vidieť, ako by to bolo takmer annoying.It by byť rovnako otravné ako pop ups tam varovania vás. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| MSN Messenger Problem | katiecoos | Email, VoIP & IM Diskusia | 1 | 7. augusta 2009 13:01 |
| Ebuddy messenger | HistoryGirl | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 30. júl 2008 09:59 |
| Messenger 8.5 Pomôžte prosím | ashmehta | Email, VoIP & IM Diskusia | 6 | 20 júna 2008 11:45 |
| OMG niekomu daj mi zbraň i `d chceli natočiť túto GIT ... | Carl | Vypnúť Téma diskusie | 3 | 11. decembra 2007 06:40 |
| MSN Messenger je trochu sodomita | wkdintent | Email, VoIP & IM Diskusia | 1 | 7. november 2007 17:23 |
| Thread Tools | |
| |