![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| На новој операцији инсталирате систем или поново инсталирати, да ли икада добити уморна од оне досадне поп-уп прозоре мало са Уиндоус Мессенгер Сервице.
| |||
| |||
| Ја нисам видео оне поруке, али не би ме превише сметати. Хтео бих престати са приказивањем курирске при покретању, али нисам стечен око тога још. Претпостављам да је учињено из контролне табле за КСП? |
|
| |||
| |||
| Има ли је преварити за ову онлине игру ...... Да, ако ко може помоћ мене |
|
| |||
| |||
| Ово није игра евилкосмоз али комад софтвера за Уиндоус Мессенгер Сервице престати приказивати. Плеасе ре-пост у исправном форум, тј игре. Добродошли на ТЦФ путем. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Уолф, је гласник услуга било што радити с Мицрософт тада, или само изговор експлоатисану бы спаммерс паметан?
| |||
| |||
| Хвала за информације и линк, Уолфеымоле. Боокмаркед сам га и ја планирамо уклонити Уиндоус Мессенгер из мог покретању касније. |
|
| |||
| |||
| Ваш већина добродошли Таггарт:) |
|
| |||
| |||
| ЈА донт 'имати тај али ја могу дефинентлы видјети како ће то бити готово анноыинг.Ит ће бити као што су досадне поп-уп прозора постоји упозорење о вама. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| МСН Мессенгер Проблем | катиецоос | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 1 | 7 аугуст 2009 13:01 |
| Ебудды гласника | ХисторыГирл | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 2 | 30. јула 2008 09:59 |
| Мессенгер 8,5 Молимо Помоћ | асхмехта | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 6 | 20. јуна 2008 11:45 |
| Омг, дајте ми неко оружје и `д желели пуцати ову гит ... | Царл | Офф Топиц Дисцуссион | 3 | 11 децембар 2007 06:40 |
| МСН Мессенгер бити мало одјеби | укдинтент | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 1 | 7 новембар 2007 17:23 |
| Тхреад Тоолс | |
| |