![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Про нової операційної системи встановіть або перевстановіть ви коли-небудь втомлюються від цих набридливих мало UPS поп від Windows Messenger Service.
| |||
| |||
| Я не бачив ці повідомлення, але вони дратують мене. Я хотів би зупинитися Messenger запуску при старті, але я не спромігся, що ще. Я припускаю, що робиться з панелі управління XP? |
|
| |||
| |||
| Чи є це шахрайство у цій онлайн-грі ...... якщо так, може будь-який з допомогти мені |
|
| |||
| |||
| Це не гра, але evilkosmoz частина програмного забезпечення, щоб зупинити Windows Messenger Service запущена. Будь ласка, повторіть посади в правильне форуму, а саме ігри. Ласкаво просимо на TCF до речі. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вовк, або кур'єрською службою робити з Microsoft те, чи просто лазівку, експлуатованих розумний спамерів?
| |||
| |||
| Дякуємо за інформацію і посилання, Wolfeymole. Я закладка, і я планую видалити Messenger мого запуску Windows пізніше. |
|
| |||
| |||
| Ваш самий Таггарт Ласкаво просимо:) |
|
| |||
| |||
| У мене немає цього, але я можу definently побачити, як це буде annoying.It буде майже як дратує як поп-UPS є попередження вам. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| MSN Messenger проблеми | katiecoos | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 1 | 7 серпня 2009 13:01 |
| Ebuddy Messenger | HistoryGirl | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 2 | 30 липня 2008 09:59 |
| Messenger 8.5 Help Please | ashmehta | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 6 | 20 червня 2008 11:45 |
| Omg хто-небудь дати мені рушницю, до речі, як зняти цю Git ... | Карл | Off Topic Discussion | 3 | 11 грудня 2007 06:40 |
| MSN Messenger час мало чорт! | wkdintent | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 1 | 7 листопада 2007 17:23 |
| Різьба Інструменти | |
| |