![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам проблем с моя компютър. тя ботуши доста бързо, но когато се затвори го отнема доброто 7/8 минути, преди да го изключи напълно от помощ? BTW аз съм с XP |
|
| |||
| |||
| тя може да е, защото Windows се прояснява страницата файла, когато го изключи, опитайте това: Стартирайте редактора на системния регистър и намерете следния ключ: [HKLM \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Control \ Session Manager \ Памет Управление] Поставям ClearPageFileAtShutdown стойност до 0 Или, като се използва Група Политика Редактор [за Windows XP Professional] Щракнете върху Старт, Бягай и вид Secpol.msc |
|
| |||
| |||
| това винаги е било проблем, или просто напоследък? Кликнете с десния бутон на компютъра ми> свойства> кликнете хардуер раздела> Device Manager> двоен клик компютър. Ако не виждате ACPI описани там това може да е проблем .... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Интересна теория ... Какво те кара да мислиш, това може да доведе до забавяне изключване?
|
| |||
| |||
| Знам, че има проблеми с ACPI и XP, когато става въпрос да се изключи автоматично. Ако XP не открие своя BIOS, както ACPI способни тогава тя няма да инсталирате ACPI HAL, който управлява автоматично изключване при XP. Im не сигурен ако Fantastvik получи съобщението се посочва, че сега е добре да го изключите компютъра си, или не, но това е съобщението, което получи, ако не разполагате ACPI способности, когато вашият компютър е готов за закрие ... |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Никога не съм виждал това в XP все пак, по-често при 95 / 98. Добро мислене все пак.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Снимка папка отнема дълго време, за да отворите | flamefrenzy56 | Общи Софтуер Чат | 2 | 5-и парламентарен Nov 2008 14:23 |
| XP отнема дълго време да го изключите | jam90 | Windows операционни системи | 30 | 15 май 2008 г. 12:01 |
| Необходимо ли е това, което е необходимо? | Cew27 | Общи Софтуер Чат | 12 | 26 Jan 2008 05:39 |
| Сим отнема полет | Алекс | PC & конзолата Gaming | 3 | 10 Авг 2007 13:52 |
| Защо компютъра ми отнема малко време, за да започнем? | pchopra65 | Общи Софтуер Чат | 4 | 1-во Aug 2007 11:21 |
| Нишка Инструменти | |
| |