по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Общи Софтуер Чат

Register

Затваряне на tooo отнема много време

Reply

Нишка Инструменти
Old 6-ти септември 2008, 06:23
Забранени група

Default Затваряне на tooo отнема много време

Имам проблем с моя компютър. тя ботуши доста бързо, но когато се затвори го отнема доброто 7/8 минути, преди да го изключи напълно от помощ? BTW аз съм с XP
Old 6-ти септември 2008, 14:10
Номер на групата

тя може да е, защото Windows се прояснява страницата файла, когато го изключи, опитайте това:

Стартирайте редактора на системния регистър и намерете следния ключ:
[HKLM \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Control \ Session Manager \ Памет Управление]

Поставям ClearPageFileAtShutdown стойност до 0
Или, като се използва Група Политика Редактор [за Windows XP Professional]
Щракнете върху Старт, Бягай и вид Secpol.msc
Документа Местни политики | Сигурност Опции
В десния панел, задайте Shutdown: Ясно виртуална памет pagefile към Инвалиди
Old 11 Sep 2008, 11:44
Член Група

това винаги е било проблем, или просто напоследък?

Кликнете с десния бутон на компютъра ми> свойства> кликнете хардуер раздела> Device Manager> двоен клик компютър.

Ако не виждате ACPI описани там това може да е проблем ....
Old 11 Sep 2008, 13:33
Модератор Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от Mooseknuckle View Post
Кликнете с десния бутон на компютъра ми> свойства> кликнете хардуер раздела> Device Manager> двоен клик компютър.

Ако не виждате ACPI описани там това може да е проблем ....
Интересна теория ... Какво те кара да мислиш, това може да доведе до забавяне изключване?

Моята система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Дънната платка:
Asus P5Q Pro
RAM памет:
OCZ 8GB 800Mhz
Графична карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
На борда
Hard Drive (и):
Широки
Оптично устройство (а):
Sony Ал cheapo един.
Дело / PSU:
ANTEC триста
Охлаждане:
Арктика Cooler 7 Pro, 3 случая фенове.
Мрежа / Интернет:
Titan ADSL
Монитор (и):
Dual 19 "LCD
Операционна система (и):
XP SP3
Old 11 Sep 2008, 14:49
Член Група

Знам, че има проблеми с ACPI и XP, когато става въпрос да се изключи автоматично. Ако XP не открие своя BIOS, както ACPI способни тогава тя няма да инсталирате ACPI HAL, който управлява автоматично изключване при XP. Im не сигурен ако Fantastvik получи съобщението се посочва, че сега е добре да го изключите компютъра си, или не, но това е съобщението, което получи, ако не разполагате ACPI способности, когато вашият компютър е готов за закрие ...
Old 11 Sep 2008, 15:07
Модератор Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от Mooseknuckle View Post
Знам, че има проблеми с ACPI и XP, когато става въпрос да се изключи автоматично. Ако XP не открие своя BIOS, както ACPI способни тогава тя няма да инсталирате ACPI HAL, който управлява автоматично изключване при XP. Im не сигурен ако Fantastvik получи съобщението се посочва, че сега е добре да го изключите компютъра си, или не, но това е съобщението, което получи, ако не разполагате ACPI способности, когато вашият компютър е готов за закрие ...
О, добре. Разбирам вашата точка.

Никога не съм виждал това в XP все пак, по-често при 95 / 98.

Добро мислене все пак.

Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Снимка папка отнема дълго време, за да отворите flamefrenzy56 Общи Софтуер Чат 2 5-и парламентарен Nov 2008 14:23
XP отнема дълго време да го изключите jam90 Windows операционни системи 30 15 май 2008 г. 12:01
Необходимо ли е това, което е необходимо? Cew27 Общи Софтуер Чат 12 26 Jan 2008 05:39
Сим отнема полет Алекс PC & конзолата Gaming 3 10 Авг 2007 13:52
Защо компютъра ми отнема малко време, за да започнем? pchopra65 Общи Софтуер Чат 4 1-во Aug 2007 11:21
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc