![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám problém s mým PC. obuv je dost rychlý, ale když jsem zavřel to trvá dobré 7-8 minuty před tím, než vypne úplně jakékoliv pomoci? btw jsem pomocí XP |
|
| |||
| |||
| by mohlo být, protože systém Windows je zúčtování stránky spisu, když jej vypnout, zkuste toto: Spusťte program Editor registru a přejděte na následující klíč: [HKLM \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Control \ Session Manager \ Memory Management] Sada ClearPageFileAtShutdown hodnota 0 , Nebo pomocí zásad skupiny Editor [Windows XP] Klepněte na tlačítko Start, Spustit a zadejte Příkaz secpol.msc |
|
| |||
| |||
| má tento vždy problém, nebo jen v poslední době? Klikněte pravým tlačítkem počítač> vlastnosti> klikněte na kartu Hardware> Správce zařízení> dvojklikem počítače. Pokud nevidíte ACPI uvedeny tam to může být problém .... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zajímavá teorie ... Proč si myslíte, že by to mohlo způsobit pomalé vypínání?
|
| |||
| |||
| Vím, že existují problémy s ACPI a XP co se týče vypínání automaticky. Pokud XP nedetekuje jako ACPI BIOS schopný pak nebudou instalovat ACPI HAL, která ovládá automatické vypnutí v XP. Im nejsou jisti, zda Fantastvik dostane hlášení, že je nyní v pořádku, aby zavřel svůj počítač, nebo ne, ale toto je zvěst, dostanete v případě, že nemáte ACPI schopnosti, když je váš počítač připraven k vypínání ... |
|
| |||
| |||
| Citace:
Jsem nikdy neviděl, to XP však běžnější u 95 / 98. Dobrý nápad ačkoli.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Obrazová složka trvá dlouho, než k otevření | flamefrenzy56 | Obecné Software Chat | 2 | 5. listopadu 2008 14:23 |
| XP trvá dlouho, než ho vypnout | jam90 | Operační systémy Windows | 30 | 15. května 2008 12:01 |
| Mám, co to znamená? | Cew27 | Obecné Software Chat | 12 | 26. ledna 2008 05:39 |
| Sim se letu | alex | PC a herní konzole | 3 | 10. srpen 2007 13:52 |
| Proč se můj počítač má nějakou dobu na začátku? | pchopra65 | Obecné Software Chat | 4 | 1. srpen 2007 11:21 |
| Thread Nástroje | |
| |