![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω ένα πρόβλημα με τον υπολογιστή μου. μπότες είναι πολύ γρήγορος, αλλά όταν κλείσουμε αυτό προβλέπεται λαμβάνει καλή 7-8 λεπτά πριν από αυτό κλείνει εντελώς βοήθεια; BTW είμαι χρησιμοποιώντας XP |
|
| |||
| |||
| μπορεί να είναι γιατί τα παράθυρα είναι εκκαθάρισης της σελίδας αρχείο όταν τερματίζεται η λειτουργία του, δοκιμάστε το εξής: Ξεκινήστε τον Επεξεργαστή Μητρώου και εντοπίστε το ακόλουθο κλειδί: [HKLM \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Control \ Session Manager \ Memory Management] Ορίζω ClearPageFileAtShutdown αξία σε 0 Ή, χρησιμοποιώντας την πολιτική ομάδας Editor [για τα Windows XP Professional] Κάντε κλικ στο κουμπί Start, Run και τύπος Secpol.msc |
|
| |||
| |||
| αυτό έχει πάντα ένα θέμα ή πρόσφατα; κάντε δεξί κλικ στον υπολογιστή μου> ιδιότητες> κλικ στην καρτέλα υλικό> διαχείριση συσκευών> διπλό κλικ υπολογιστή. Εάν δεν μπορείτε να δείτε ACPI αναφέρονται εκεί μπορεί να είναι το θέμα .... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μια ενδιαφέρουσα θεωρία ... Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι αυτό μπορεί να προκαλέσει αργό shutdown;
|
| |||
| |||
| Γνωρίζω ότι υπάρχουν προβλήματα με ACPI και XP όταν πρόκειται για το κλείσιμο του αυτόματα. Αν XP δεν εντοπίζουν τη θέση ACPI BIOS ως τότε δεν πρόκειται να εγκαταστήσετε ένα ACPI HAL που ελέγχει την αυτόματη διακοπή λειτουργίας σε XP. Im μη βέβαιος εάν Fantastvik λαμβάνει ένα μήνυμα που δηλώνει ότι είναι εντάξει τώρα να κλείσουν τον υπολογιστή σας ή που δεν προβλέπεται, αλλά αυτό είναι το μήνυμα που έχετε αν δεν έχετε ACPI ικανότητα, όταν ο υπολογιστής σας είναι έτοιμο να κλείσει ... |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Ποτέ δεν έχω δει αυτό σε XP όμως, πιο συχνά σε 95 / 98. Καλή σκέψη πάντως.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Εικόνα φάκελο παίρνει πολύ χρόνο για να ανοίξει | flamefrenzy56 | Γενικά Λογισμικό Chat | 2 | 5 Νοε 2008 14:23 |
| XP καθυστερεί πολύ να κλείσει | jam90 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 30 | 15 Μαΐου 2008 12:01 |
| Έχω ό, τι χρειάζεται;; | Cew27 | Γενικά Λογισμικό Chat | 12 | 26 Ιαν 2008 05:39 |
| Sim λαμβάνει πτήσης | alex | PC & Console Gaming | 3 | 10 Αυγ 2007 13:52 |
| Γιατί ο υπολογιστής μου χρειάζεται κάποιο χρόνο για να ξεκινήσει; | pchopra65 | Γενικά Λογισμικό Chat | 4 | 1 Αυγ 2007 11:21 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |