![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam problem sa mojim računalo. čizme to prilično brzo, ali kada sam zatvorio ga je potrebno dobrih 7-8 minute prije nego što se potpuno isključi bilo koji pomoć? btw ja sam koristeći XP |
|
| |||
| |||
| to bi moglo biti, jer prozori se razvedrava stranicu datoteku kada ga isključi, pokušajte ovo: Pokrenite Registry Editor i otiđite na sljedeći ključ: [HKLM \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Control \ Session Manager \ Memory Management] Postaviti ClearPageFileAtShutdown vrijednost u 0 Ili, koristite Group Policy Editor [za Windows XP Professional] Klik Početak, Trčanje i tip Secpol.msc |
|
| |||
| |||
| ovo je oduvijek bio problem ili samo u zadnje vrijeme? desni klik moj računalo> properties> hardware kliknite karticu> Device Manager> Dvoklik računalu. Ako ne vidite tu ACPI navedene u ovom svibanj biti problem .... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zanimljiva teorija ... Zašto misliš da to može izazvati spor shutdown?
|
| |||
| |||
| JA znati ima problema sa ACPI i XP kada je riječ o isključuje automatski. Ako se XP ne otkriva vaš BIOS ACPI kao sposoban onda neće instalirati ACPI HAL koja kontrolira automatsko isključenje u XP. Im ne siguran ako Fantastvik primi poruku navodeći da je za sada ok pričepiti dolje tvoj računalo ili ne, ali to je poruka koju ste dobili ako nemate ACPI sposobnosti kada je računalo spremno za shutdown ... |
|
| |||
| |||
| Quote:
Nikad nisam vidio to na XP ipak, najčešće u 95 / 98. Dobro razmišljanje ipak.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Slikovne mape potrebno je dugo vremena da biste otvorili | flamefrenzy56 | Općenito Software Chat | 2 | 5. studeni 2008 14:23 |
| XP Vodi dugo za zatvaranje | jam90 | Windows Operating Systems | 30 | 15. svibanj 2008 12:01 |
| Imam ono što je potrebno? | Cew27 | Općenito Software Chat | 12 | 26 siječanj 2008 05:39 |
| Sim traje let | alex | PC & konzole Igre | 3 | 10. kolovoz 2007 13:52 |
| Zašto moj računalo potrebno neko vrijeme da počnete? | pchopra65 | Općenito Software Chat | 4 | 1. kolovoz 2007 11:21 |
| Thread Tools | |
| |