![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Van egy probléma a PC. csizma, hogy elég gyors, de mikor Állítsa le azt a jó 7-8 perccel előtte le teljesen minden segítséget? btw én használ XP |
|
| |||
| |||
| lehet, hogy azért, mert a Windows-elszámolási oldalán fájlt, ha leáll, próbáld ezt: Start szerkesztő és navigáljon az alábbi kulcsot: [HKLM \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Control \ Session Manager \ Memory Management] Beállít ClearPageFileAtShutdown értéket 0 Vagy, a Group Policy Editor [Windows XP Professional] Kattintson a Start gombra, a Futtatás és típusa Secpol.msc |
|
| |||
| |||
| még mindig ez a probléma, vagy csak mostanában? jobb klikk a Sajátgép> Tulajdonságok> Hardver fülön kattintson> Eszközkezelő> duplakattintásra számítógépet. Ha nem ACPI felsorolt ott ez lehet a probléma .... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Érdekes elmélet ... Mibõl gondolja, hogy ez okozhatja a lassú shutdown?
|
| |||
| |||
| Tudom, hogy vannak problémák a ACPI és XP amikor automatikusan leáll. Ha XP nem észleli, mint a BIOS ACPI képes, akkor nem telepíthető egy ACPI HAL amely az automatikus leállítás az XP. Im nem persze ha Fantastvik érkezik üzenet, most itt az OK gombra, hogy fogd be a számítógépet, vagy nem, de ezt az üzenetet kapsz, ha nincs acpi képesség, ha a számítógép készen áll a shutdown ... |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Soha nem látott ez az XP, hogy több közös a 95 / 98. Jó ötlet volt.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Képmappát hosszú időt vesz igénybe, hogy nyílt | flamefrenzy56 | General Chat szoftver | 2 | 5. november 2008 14:23 |
| XP hosszú időt vesz igénybe a Kikapcsolásra | jam90 | A Windows operációs rendszerek | 30 | 15. május 2008 12:01 |
| Van mit vesz? | Cew27 | General Chat szoftver | 12 | 26. január 2008 05:39 |
| Sim veszi repülés | alex | PC és konzol játékok | 3 | 10. augusztus 2007 13:52 |
| Miért a számítógépet úgy, hogy egy kis időt? | pchopra65 | General Chat szoftver | 4 | 1. Aug 2007 11:21 |
| Téma eszközök | |
| |