![]() |
|
| |||
| |||
| יש לי בעיה עם המחשב שלי. המגפיים זה די מהר, אבל כשאני להשתיק את זה טוב זה לוקח 7-8 דקות לפני שהוא נסגר לחלוטין כל עזרה? btw אני משתמש XP |
|
| |||
| |||
| זה יכול להיות כיוון ש-Windows היא ניקוי של קובץ כאשר הוא נסגר, נסה את זה: הפעל את עורך הרישום ונווט אל המפתח הבא: [HKLM \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Control \ Session Manager \ ניהול זיכרון] להגדיר ClearPageFileAtShutdown הערך 0 לחלופין, באמצעות מדיניות קבוצתית עורך [עבור Windows XP Professional] לחץ על התחל, הפעלה והקלד Secpol.msc |
|
| |||
| |||
| זה תמיד יש בעיה או רק לאחרונה? ימין לחץ על המחשב שלי> מאפיינים> לחץ על הכרטיסייה חומרה> מנהל ההתקנים> לחץ לחיצה כפולה על המחשב. אם אינך רואה ACPI ברשימה שם זה עלול להיות בעיה .... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| תיאוריה מעניינת ... מה גורם לך לחשוב זו עלולה לגרום להאט הכיבוי?
|
| |||
| |||
| אני יודע שיש בעיות עם XP ו-ACPI כאשר מדובר כיבוי אוטומטי. אם XP אינו מזהה את ה-BIOS כמו ACPI מסוגל אז זה לא להתקין ACPI HAL, אשר שולט על כיבוי אוטומטי ב-XP. Im Fantastvik לא בטוח אם תקבל את ההודעה שזה עתה אישור כדי להשתיק את המחשב נפל או לא, אבל זה אתה מקבל את ההודעה אם אין לך יכולת ACPI כאשר המחשב מוכן כיבוי ... |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
מעולם לא ראיתי את זה למרות XP, נפוץ יותר ב 95 / 98. למרות מחשבה טובה.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| תיקיית תמונות לוקח הרבה זמן לפתוח | flamefrenzy56 | כללי תוכנות צ 'אט | 2 | ה -5 בחודש נובמבר 2008 14:23 |
| XP לוקח הרבה זמן לכבות | jam90 | מערכות ההפעלה Windows | 30 | ה -15 במאי 2008 12:01 |
| האם יש לי מה צריך?? | Cew27 | כללי תוכנות צ 'אט | 12 | 26 ינואר 2008 05:39 |
| Sim לוקחת טיסה | אלכס | PC & קונסולת משחקים | 3 | -10 אוגוסט 2007 13:52 |
| למה המחשב שלי לוקח קצת זמן להתחיל? | pchopra65 | כללי תוכנות צ 'אט | 4 | ב -1 לאוגוסט 2007 11:21 |
| שרשרת כלים | |
| |