mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai

Register

Vakarinis trunka too much time

Reply

Temos įrankiai
Old Rugsėjis 6, 2008, 06:23
Banned Group

Turiu problema su mano kompiuterio. ji batus gana greitai, bet kai aš jį uždaryti, nustatantis užima geras 7-8 minutes, kol ji išsijungia visiškai Any help? BTW aš naudoju XP
Old Rugsėjis 6, 2008, 14:10
Donorų grupės

tai gali būti todėl, kad Windows yra kliringo puslapis failą, kai jis išsijungia, pamėginkite tai:

Paleiskite registro redaktorių ir pereiti į šį raktą:
[HKLM \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Control \ Session Manager \ Memory Management]

Nustatyti ClearPageFileAtShutdown vertė 0
Arba, naudojant redaktorių grupės [Windows XP]
Spustelėkite Pradėti, Vykdyti ir įveskite Secpol.msc
Spauskite Local Policies | Security Options
Be teisių srityje, nustatyti Shutdown: Atviras virtualiosios atminties pagefile į Neįgaliesiems
Old Rugsėjis 11, 2008, 11:44
Narys

turi šio visada buvo klausimas, ar tik pastaruoju metu?

Dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite Mano kompiuteris> Nekilnojamas turtas> spustelėkite skirtuką Aparatūra> Device Manager> Dukart spustelėkite kompiuterio.

Jei jūs nematote ACPI išvardytų ten tai gali būti problema ....
Old Rugsėjis 11, 2008, 13:33
Moderatorius Grupė

Citata:
Originally Posted by Mooseknuckle View Post
Dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite Mano kompiuteris> Nekilnojamas turtas> spustelėkite skirtuką Aparatūra> Device Manager> Dukart spustelėkite kompiuterio.

Jei jūs nematote ACPI išvardytų ten tai gali būti problema ....
Įdomi teorija ... Ką daro manote, kad tai gali sukelti lėtai uždaryti?

Mano sistema: Eclipse

Procesorius (-iai):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus P5Q Pro
RAM atmintis:
OCZ 8GB 800MHz
Graphics Card (-ai):
Saphire Radeon 4.850
Garso plokštė:
Borto
Kietasis diskas (-ai):
Vast
Optical Drive (s):
Sony AL cheapo vieną.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Aušinimas:
Arkties Cooler 7 Pro 3 Byla gerbėjai.
Tinklas / Internetas:
Titan ADSL
Monitorius (-ai):
Dual 19 "LCD
Operacinė sistema (-os):
XP SP3
Old Rugsėjis 11, 2008, 14:49
Narys

Žinau, kad yra problemų su ACPI ir XP, kai kalbama apie išsijungia automatiškai. Jei XP neaptinka BIOS ACPI kaip galima tada ji nebus įdiegti ACPI HAL, kuris valdo automatinis išjungimas, XP. Im not sure, jei Fantastvik gauna pranešimą, kuriame dabar yra ok išjungti kompiuterį nustatyta, ar ne, bet tai yra žinutė jums, jei jūs neturite ACPI galimybes, jei kompiuteryje yra pasirengusi uždaryti ...
Old Rugsėjis 11, 2008, 15:07
Moderatorius Grupė

Citata:
Originally Posted by Mooseknuckle View Post
Žinau, kad yra problemų su ACPI ir XP, kai kalbama apie išsijungia automatiškai. Jei XP neaptinka BIOS ACPI kaip galima tada ji nebus įdiegti ACPI HAL, kuris valdo automatinis išjungimas, XP. Im not sure, jei Fantastvik gauna pranešimą, kuriame dabar yra ok išjungti kompiuterį nustatyta, ar ne, bet tai yra žinutė jums, jei jūs neturite ACPI galimybes, jei kompiuteryje yra pasirengusi uždaryti ...
Oh, Ok. Matau savo tašką.

Aš niekada šio XP, nors, dažniau 95 / 98.

Geras mąstymas nors.

Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.