![]() |
|
| |||
| |||
| Man ir problēma ar manu datoru. tā zābaki diezgan ātri, bet kad es izslēdziet to, kas nepieciešams labas 7-8 minūtes, līdz tas izslēdzas pilnībā any help? btw es izmantoju XP |
|
| |||
| |||
| tas varētu būt tāpēc, ka logi ir mijieskaita lapas failu, kad tas izslēdzas, mēģiniet šo: Start Registry Editor un virzītos uz šādu atslēgu: [HKLM \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Control \ Session Manager \ Memory Management] Komplekts ClearPageFileAtShutdown vērtība ir 0 Vai, izmantojot grupas politikas redaktora [for Windows XP Professional] Noklikšķiniet uz Start, Run un tips Secpol.msc |
|
| |||
| |||
| ir tas vienmēr ir bijis jautājums, vai tikai nesen? labo pogu noklikšķiniet uz Mans dators> īpašības> klikšķiniet aparatūras tab> Device Manager> dubultklikšķi datoru. ja jūs neredzat ACPI uzskaitīti ka tas varētu būt jautājums .... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Interesanta teorija ... Kas tev liek domāt tas var izraisīt lēnu shutdown?
|
| |||
| |||
| Es zinu, ka ir problēmas ar ACPI un XP, kad runa ir par slēgtu automātiski. Ja XP nav atklāt jūsu BIOS kā ACPI iespējams, tad tas nevar instalēt ACPI HAL, kas kontrolē automātisko izslēgšanas XP. Im nav pārliecināts, vai Fantastvik saņem paziņojumus, ka tagad ir ok izslēgt datoru uz leju vai ne, bet tas ir ziņa jums, ja jums nav ACPI iespējas, kad jūsu dators ir gatavs izslēgšanu ... |
|
| |||
| |||
| Quote:
Es nekad neesmu redzējis to XP tomēr biežāk 95 / 98. Good domāšana though.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Bookmarks |