![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mam problem z moim komputerem. buty to dość szybko, ale kiedy i zamknął go zajmuje dobre 7-8 minut, zanim ją zamyka całkowicie pomocy? btw ja jestem przy pomocy XP |
|
| |||
| |||
| może być fakt, że Windows jest wyczyszczenie pliku strony, gdy jest zamykany, spróbuj tego: Uruchom Edytor rejestru i przejdź do następującego klucza: [HKLM \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Control \ Session Manager \ Memory Management] Ustalić ClearPageFileAtShutdown wartość 0 Albo, używając Edytora zasad grupy [dla systemu Windows XP Professional] Kliknij przycisk Start, polecenie Uruchom i wpisz Secpol.msc |
|
| |||
| |||
| ta zawsze była kwestia czy niedawno? kliknij prawym przyciskiem myszy Mój komputer> Właściwości> kliknij kartę Sprzęt> Menedżer urządzeń> kliknij dwukrotnie komputera. Jeśli nie widzisz ACPI wymienionych w tym może być problem .... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ciekawą teorię ... Co sprawia, że myślisz może to spowodować powolne zamknięcie?
|
| |||
| |||
| Wiem, są problemy z ACPI i XP, jeśli chodzi o zamykanie automatycznie. Jeśli XP nie wykrywa BIOS ACPI jako zdolny, to nie będzie zainstalować ACPI HAL który kontroluje automatycznego zamykania w XP. Im not sure if Fantastvik otrzyma komunikat stwierdzający, to jest teraz ok wyłączenia komputera lub nie, ale to wiadomość pojawi się jeśli nie masz zdolności acpi, gdy komputer jest gotowy do zamknięcia ... |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Nigdy nie widzieliście tego w XP jednak bardziej powszechne w 95 / 98. Dobre myślenie though.
__________________ serverguy |