menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Všeobecné Software Chat

Register

Vypínám sa tooo veľa času

Reply

Thread Tools
Old 6. septembra 2008, 06:23
Banned Skupina

Default Vypínám sa tooo veľa času

Mám problém s mojím PC. obuv je dosť rýchly, ale keď som zavřel to trvá dobré 7-8 minúty pred tým, ako vypne úplne akejkoľvek pomoci? btw som pomocou XP
Old 6. septembra 2008, 14:10
Darcu Skupina

by mohlo byť, pretože systém Windows je klíringu stránky aktu, keď ho vypnúť, skúste toto:

Spustite program Editor databázy Registry a prejdite na nasledujúci kľúč:
[HKLM \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Control \ Session Manager \ Memory Management]

Sada ClearPageFileAtShutdown hodnota 0
, Alebo pomocou zásad skupiny Editor [Windows XP]
Kliknite na tlačidlo Štart, Spustiť a zadajte Príkaz secpol.msc
Kliknite Miestna politika | Možnosti zabezpečenia
V pravej časti okna-uvedte Odstávky: Clear virtuálnej pamäte stránkovacej do Zdravotne postihnutí
Old 11. September 2008, 11:44
Člen Skupina

má tento vždy problém, alebo len v poslednej dobe?

Kliknite pravým tlačidlom počítač> vlastnosti> kliknite na kartu Hardvér> Správca zariadení> dvojklikom počítača.

Ak nevidíte ACPI uvedené tam to môže byť problém ....
Old 11. September 2008, 13:33
Moderátor skupiny

Citácia:
Pôvodne Poslal Mooseknuckle View Post
Kliknite pravým tlačidlom počítač> vlastnosti> kliknite na kartu Hardvér> Správca zariadení> dvojklikom počítača.

Ak nevidíte ACPI uvedené tam to môže byť problém ....
Zaujímavá teória ... Prečo si myslíte, že by to mohlo spôsobiť pomalé vypínanie?

Môj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6GHz
Základná doska:
Asus P5Q Pro
Pamäť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubný
Pevný disk (y):
Prevažná
Optická mechanika (s):
Sony al cheap jedna.
Case / PSU:
Antec tri sta
Chladenie:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 prípadu fanúšikov.
Sieť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operačný systém (y):
XP SP3
Old 11. September 2008, 14:49
Člen Skupina

Viem, že existujú problémy s ACPI a XP čo sa týka vypínání automaticky. Ak XP nedetekuje ako ACPI BIOS schopný potom nebudú inštalovať ACPI HAL, ktorá ovláda automatické vypnutie v XP. Im nie sú istí, či Fantastvik dostane hlásenie, že je teraz v poriadku, aby zatvoril svoj počítač, alebo nie, ale toto je zvest, dostanete v prípade, že nemáte ACPI schopnosti, keď je váš počítač pripravený na vypínanie ...
Old 11. September 2008, 15:07
Moderátor skupiny

Citácia:
Pôvodne Poslal Mooseknuckle View Post
Viem, že existujú problémy s ACPI a XP čo sa týka vypínání automaticky. Ak XP nedetekuje ako ACPI BIOS schopný potom nebudú inštalovať ACPI HAL, ktorá ovláda automatické vypnutie v XP. Im nie sú istí, či Fantastvik dostane hlásenie, že je teraz v poriadku, aby zatvoril svoj počítač, alebo nie, ale toto je zvest, dostanete v prípade, že nemáte ACPI schopnosti, keď je váš počítač pripravený na vypínanie ...
Ach, jo. Chápem vaše miesto.

Som nikdy nevidel, to XP však bežnejšie u 95 / 98.

Dobrý nápad hoci.

Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Obrazová zložka trvá dlho, než k otvoreniu flamefrenzy56 Všeobecné Software Chat 2 5. novembra 2008 14:23
XP trvá dlho, než ho vypnúť jam90 Operačné systémy Windows 30 15. mája 2008 12:01
Mám, čo to znamená? Cew27 Všeobecné Software Chat 12 26. januára 2008 05:39
Sim sa letu alex PC a herné konzoly 3 10. august 2007 13:52
Prečo sa môj počítač má nejakú dobu na začiatku? pchopra65 Všeobecné Software Chat 4 1. august 2007 11:21
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.