мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уопштено Софтуаре Цхат

Register

Искључују тооо узима превише времена

Reply

Тхреад Тоолс
Old 6. Сеп 2008, 06:23
Аустин Гроуп

Имам проблем са мојим рачунар. чизме то прилично брзо, али када сам затворио га је потребно добрих 7-8 минута пре него што се потпуно искључи било који помоћ? бту ја сам помоћу КСП
Old 6. Сеп 2008, 14:10
Донаторска Група

то би могло бити, јер прозори се разведрава презентацију датотеку када га искључи, покушајте ово:

Покрените Регистры Едитор и идите на следећи кључ:
[ХКЛМ \ СЫСТЕМ \ ЦуррентЦонтролСет \ Цонтрол \ Сессион Манагер \ Меморы Манагемент]

Поставити ЦлеарПагеФилеАтСхутдоун вредност у 0
Или, користите Гроуп Полицы Едитор [за Уиндоус КСП Профессионал]
Куцкати Старт, Трчање и тип Сецпол.мсц
Кликните Лоцал Полициес | Сецуриты Оптионс
У десном окну поставите Обустава рада: Цлеар виртуалне меморије пагефиле за Дисаблед
Old 11. сеп 2008, 11:44
Мембер Гроуп

ово је одувек био проблем или само у задње време?

десни клик мој рачунар> пропертиес> хардуаре кликните картицу> Девице Манагер> Кликните двапут рачунару.

Ако не видите ту АЦПИ наведене у овом мај бити проблем ....
Old 11. сеп 2008, 13:33
Модератор / ица групе

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Моосекнуцкле View Post
десни клик мој рачунар> пропертиес> хардуаре кликните картицу> Девице Манагер> Кликните двапут рачунару.

Ако не видите ту АЦПИ наведене у овом мај бити проблем ....
Занимљива теорија ... Зашто мислиш да то може изазвати спор обустава рада?

Мы Сыстем: Ецлипсе

Процесор (и):
Интел Ц2Д Е7200 ОЦ'д @ 3.6Гхз
Матичне плоче:
Асус П5К Про
РАМ меморија:
ОЦЗ 8ГБ 800Мхз
Графичка картица (е):
Сапхире Радеон 4850
Соунд Цард:
Онбоард
Тврди диск (и):
Голема
Оптички погон (е):
Соны ал Цхеап један.
Цасе / псу:
Антец триста
Хлађење:
Арктик фрижидери 7 Про, 3 цасе обожаватеља.
Нетуорк / Интернет:
Титан АДСЛ
Монитор (е):
Дуал 19 "ЛЦД
Оперативни систем (е):
КСП СП3
Old 11. сеп 2008, 14:49
Мембер Гроуп

ЈА кноткле има проблема са АЦПИ и КСП када је реч о искључује аутоматски. Ако се КСП не открива ваш БИОС АЦПИ као способан онда неће инсталирате АЦПИ ХАЛ која контролише аутоматско искључење у КСП. Им не сигуран ако Фантаствик прими поруку наводећи да је за сада ок затворити пруд твој рачунар или не, али то је порука коју сте добили ако немате АЦПИ способности када је рачунар спремно за обустава рада ...
Old 11. сеп 2008, 15:07
Модератор / ица групе

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Моосекнуцкле View Post
ЈА кноткле има проблема са АЦПИ и КСП када је реч о искључује аутоматски. Ако се КСП не открива ваш БИОС АЦПИ као способан онда неће инсталирате АЦПИ ХАЛ која контролише аутоматско искључење у КСП. Им не сигуран ако Фантаствик прими поруку наводећи да је за сада ок затворити пруд твој рачунар или не, али то је порука коју сте добили ако немате АЦПИ способности када је рачунар спремно за обустава рада ...
Ох, ОК. Видим ваш тачку.

Никад нисам видео то на КСП ипак, најчешће у 95 / 98.

Добро размишљање ипак.

Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц