![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам проблем са мојим рачунар. чизме то прилично брзо, али када сам затворио га је потребно добрих 7-8 минута пре него што се потпуно искључи било који помоћ? бту ја сам помоћу КСП |
|
| |||
| |||
| то би могло бити, јер прозори се разведрава презентацију датотеку када га искључи, покушајте ово: Покрените Регистры Едитор и идите на следећи кључ: [ХКЛМ \ СЫСТЕМ \ ЦуррентЦонтролСет \ Цонтрол \ Сессион Манагер \ Меморы Манагемент] Поставити ЦлеарПагеФилеАтСхутдоун вредност у 0 Или, користите Гроуп Полицы Едитор [за Уиндоус КСП Профессионал] Куцкати Старт, Трчање и тип Сецпол.мсц |
|
| |||
| |||
| ово је одувек био проблем или само у задње време? десни клик мој рачунар> пропертиес> хардуаре кликните картицу> Девице Манагер> Кликните двапут рачунару. Ако не видите ту АЦПИ наведене у овом мај бити проблем .... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Занимљива теорија ... Зашто мислиш да то може изазвати спор обустава рада?
|
| |||
| |||
| ЈА кноткле има проблема са АЦПИ и КСП када је реч о искључује аутоматски. Ако се КСП не открива ваш БИОС АЦПИ као способан онда неће инсталирате АЦПИ ХАЛ која контролише аутоматско искључење у КСП. Им не сигуран ако Фантаствик прими поруку наводећи да је за сада ок затворити пруд твој рачунар или не, али то је порука коју сте добили ако немате АЦПИ способности када је рачунар спремно за обустава рада ... |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Никад нисам видео то на КСП ипак, најчешће у 95 / 98. Добро размишљање ипак.
__________________ сервергуы |