![]() |
|
| |||
| |||
| benim PC ile bir sorun var. bu botlar çok hızlı, ama ne zaman i önce aşağı tamamen herhangi bir yardım kapatılırsa iyi 7-8 dakika sürer biraz kapalı? BTW I XP kullanıyorum |
|
| |||
| |||
| Windows sayfa dosya zaman aşağı, bu deneyin kapatılırsa temizleme bu olabilir: Kayıt Defteri Düzenleyicisi'ni başlatın ve aşağıdaki anahtara gidin: [HKLM \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Control \ Session Manager \ Memory Management] Ayarlamak ClearPageFileAtShutdown 0 değer Veya kullanarak Grup İlkesi Düzenleyicisi [Windows XP] Başlat'ı tıklatın, Çalıştır'ı ve tipini Secpol.msc |
|
| |||
| |||
| Bu her zaman bir sorun ya da sadece yakın mı? sağ tıklayıp benim bilgisayar> özellikler> tıklayın donanım sekmesi> aygıt yöneticisi> çift tıklayarak bilgisayarınıza. Eğer ACPI orada bu konu .... olabilir listelenen görmüyorum |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ilginç bir teori ... Ne bu yavaş kapatma neden olabilir düşündüren nedir?
|
| |||
| |||
| Ne zaman otomatik olarak kapatma konusunda ACPI ve XP ile sorunları var biliyorum. Eğer XP'nin ACPI sonra bir ACPI HAL olan XP'de otomatik kapatma kontrolleri yüklemek won't yetenekli olarak BIOS algılamaz. Eğer Fantastvik mesaj şimdi aşağı veya bilgisayarınızı kapatmak için iyi olduğunu belirten alır Im emin değilim, ama bu eğer ACPI yetenek bilgisayarınız kapatma hazır yoksa senin için mesaj ... |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Ben XP'de de, daha 95 ortak / 98 Bu hiç. Düşünce olsa iyi.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Bookmarks |