менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > General Software чат

Register

Вимкнення Tooo займає багато часу

Reply

Різьба Інструменти
Old 6 вересня 2008, 06:23
Забороненої угруповання

Default Вимкнення Tooo займає багато часу

У мене проблема з моїм комп'ютером. воно завантажується досить швидко, але коли я закрив його вниз він займає хороше до 7-8 хвилин він вимикається зовсім ніякої допомоги? До речі я використовую XP
Old 6 вересня 2008, 14:10
Донор групи

це може бути викликане вікон очищення файлу підкачки при завершенні роботи, спробуйте наступне:

Запустіть редактор реєстру і перейдіть до наступного розділу:
[HKLM \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Control \ Session Manager \ Memory Management]

Набір ClearPageFileAtShutdown значення 0
Або, використовуючи редактор групових політик [для Windows XP Professional]
Натисніть кнопку Пуск, Виконати і введіть Secpol.msc
Натисніть Місцева політика | Параметри безпеки
На правій панелі, встановіть Shutdown: Відкритий віртуальний файл підкачки пам'яті до Інваліди
Old 11 вересня 2008, 11:44
Член групи

має це завжди було питанням або просто останнім часом?

клацніть правою кнопкою миші Мій комп'ютер> Властивості> виберіть вкладку Обладнання> Диспетчер пристроїв> комп'ютер подвійним кліком.

Якщо ви не бачите, перераховані в ACPI Тобто це може бути проблема ....
Old 11 вересня 2008, 13:33
Модератор групи

Цитата:
Спочатку Написав Mooseknuckle View Post
клацніть правою кнопкою миші Мій комп'ютер> Властивості> виберіть вкладку Обладнання> Диспетчер пристроїв> комп'ютер подвійним кліком.

Якщо ви не бачите, перераховані в ACPI Тобто це може бути проблема ....
Цікава теорія ... Що ви думаєте, що це може стати причиною повільного виключення?

Моя система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Материнська плата:
Asus P5Q Pro
ОЗУ:
OCZ 8GB 800Mhz
Графічна карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
Vast
Оптичний привід (и):
Sony Аль однієї сНеаро.
Діло / PSU:
Antec Three Hundred
Охолодження:
Арктичний Cooler 7 Pro, 3 вентиляторів справу.
Мережі / Інтернет:
Титан ADSL
Монітор (и):
Dual 19 "РК-дисплей
Операційна система (и):
XP SP3
Old 11 вересня 2008, 14:49
Член групи

Я знаю, що є проблеми з ACPI і XP, коли мова заходить про закриття автоматично. Якщо XP не може виявити як ACPI BIOS здатне тоді вона не буде встановлена з ACPI, яка контролює автоматичне відключення в XP. Їм не впевнений, що Fantastvik отримує повідомлення про те, в даний час ОК, щоб закрити ваш комп'ютер вниз чи ні, але це повідомлення ви отримаєте, якщо у вас немає можливості ACPI, коли ваш комп'ютер готовий до завершення ...
Old 11 вересня 2008, 15:07
Модератор групи

Цитата:
Спочатку Написав Mooseknuckle View Post
Я знаю, що є проблеми з ACPI і XP, коли мова заходить про закриття автоматично. Якщо XP не може виявити як ACPI BIOS здатне тоді вона не буде встановлена з ACPI, яка контролює автоматичне відключення в XP. Їм не впевнений, що Fantastvik отримує повідомлення про те, в даний час ОК, щоб закрити ваш комп'ютер вниз чи ні, але це повідомлення ви отримаєте, якщо у вас немає можливості ACPI, коли ваш комп'ютер готовий до завершення ...
Oh, OK. Я бачу вашу точку.

Я ніколи не бачив цього в XP, хоча, частіше зустрічаються у 95 / 98.

Добре хоч мислення.

Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Фото папка займає тривалий час, щоб відкрити flamefrenzy56 General Software чат 2 5 листопада 2008 14:23
XP займає тривалий час вимкнути jam90 Операційні системи Windows 30 15 травня 2008 12:01
Чи повинен я, що він приймає? Cew27 General Software чат 12 26 січня 2008 05:39
Сіма бере політ Alex PC & консоль Gaming 3 10 серпня 2007 13:52
Чому мій комп'ютер займає деякий час, щоб почати? pchopra65 General Software чат 4 1 серпня 2007 11:21
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.