![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| У мене проблема з моїм комп'ютером. воно завантажується досить швидко, але коли я закрив його вниз він займає хороше до 7-8 хвилин він вимикається зовсім ніякої допомоги? До речі я використовую XP |
|
| |||
| |||
| це може бути викликане вікон очищення файлу підкачки при завершенні роботи, спробуйте наступне: Запустіть редактор реєстру і перейдіть до наступного розділу: [HKLM \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Control \ Session Manager \ Memory Management] Набір ClearPageFileAtShutdown значення 0 Або, використовуючи редактор групових політик [для Windows XP Professional] Натисніть кнопку Пуск, Виконати і введіть Secpol.msc |
|
| |||
| |||
| має це завжди було питанням або просто останнім часом? клацніть правою кнопкою миші Мій комп'ютер> Властивості> виберіть вкладку Обладнання> Диспетчер пристроїв> комп'ютер подвійним кліком. Якщо ви не бачите, перераховані в ACPI Тобто це може бути проблема .... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Цікава теорія ... Що ви думаєте, що це може стати причиною повільного виключення?
|
| |||
| |||
| Я знаю, що є проблеми з ACPI і XP, коли мова заходить про закриття автоматично. Якщо XP не може виявити як ACPI BIOS здатне тоді вона не буде встановлена з ACPI, яка контролює автоматичне відключення в XP. Їм не впевнений, що Fantastvik отримує повідомлення про те, в даний час ОК, щоб закрити ваш комп'ютер вниз чи ні, але це повідомлення ви отримаєте, якщо у вас немає можливості ACPI, коли ваш комп'ютер готовий до завершення ... |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Я ніколи не бачив цього в XP, хоча, частіше зустрічаються у 95 / 98. Добре хоч мислення.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Фото папка займає тривалий час, щоб відкрити | flamefrenzy56 | General Software чат | 2 | 5 листопада 2008 14:23 |
| XP займає тривалий час вимкнути | jam90 | Операційні системи Windows | 30 | 15 травня 2008 12:01 |
| Чи повинен я, що він приймає? | Cew27 | General Software чат | 12 | 26 січня 2008 05:39 |
| Сіма бере політ | Alex | PC & консоль Gaming | 3 | 10 серпня 2007 13:52 |
| Чому мій комп'ютер займає деякий час, щоб почати? | pchopra65 | General Software чат | 4 | 1 серпня 2007 11:21 |
| Різьба Інструменти | |
| |