по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Общи Софтуер Чат

Register

Лента отказва да признае ми Gadget!

Reply

Нишка Инструменти
Old 4-ти януари 2009, 12:12
Номер на групата

Default Лента отказва да признае ми Gadget!

Добре, училищен проект, ние трябва да направи 2 Vista Gadgets, един прост вариант и 1 по-сложни с по-добър интерфейс.

Започнах с натискане на един, се състои от gadget.xml (явно) и gadget.htm (основна файл) заедно с icon.png (иконата, изненадващо)

Да знам, много просто. Но когато го в папка в папка с име projectsimple.gadget приспособления и след това отворете лента "добавяне на притурка" диалоговия прозорец, той не се появи.

Аз havn't най-малката идея защо. Но също така, ако изтеглите приспособление го получава, признати от Windows като притурка, така че се unpacks хубаво и спретнато, мина обаче само се отваря и ми показва 3 файл.

Опитах го компресира, но това просто е довело до projectsimple.gadget.zip файл, еднакво безполезни, просто екстракти и после ми показва 3 файл.

И така, как мога да я компресирате. Притурки?

Тиа, Оли.

Моята система: FordyPC

Процесор (и):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Дънната платка:
Asus P5Q / L ПРО (Intel P43, ICH10)
RAM памет:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Графична карта (и):
PNY NVidia GeForce 9400 GT 512MB
Звукова карта:
Hard Drive (и):
SEAGATE HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Оптично устройство (а):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Дело / PSU:
ANTEC Sonata III & Earthwatts 500W
Охлаждане:
Акции
Мрежа / Интернет:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Монитор (и):
2 х Acer P193WAd
Операционна система (и):
XP ПРО x86/XP ПРО x64/Win7 RC1 x64
Old 4-ти януари 2009, 23:29
Член Група

Възможно ли е да поиска от учител?

Иска ми се е програмиране курс в моето училище ...
Old 5-ти Януари 2009, 06:37
Номер на групата

Pm Spot, той може да бъде в състояние началото да ви помогне.
Old 5-ти Януари 2009, 09:55
Номер на групата

Не може да поиска учител Опасявам се - вие сте сами за assesments.

Добре, благодаря kanoakavirus, аз ще се опитам.
Old 7 януари 2009 г., 00:06
Номер на групата

Да погледнем в make.bat към края на http://msdn.microsoft.com/en-us/magazine/cc163370.aspx

Тази страница изглежда, че това е всичко, което трябва да бъде в състояние да проверите стъпка по стъпка какво правиш с това, което казват работи. Някъде, че трябва да се намери липсващите от съществено значение.

Продължавай да говориш тук, аз съм сигурен, че можем да го изпълняват.

Моята система: Тим

Процесор (и):
Athlon 64 3500 +
Дънната платка:
Asus A8N-VM CSM
RAM памет:
Корсар PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Графична карта (и):
NVidia GeForce 6600 512MB
Звукова карта:
Череша RS 6000 M клавиатура
Hard Drive (и):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / и поддържане на
Оптично устройство (а):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Дело / PSU:
Thermaltake сопрано
Охлаждане:
Акции
Мрежа / Интернет:
Telewest 2x20Mb/sec
Монитор (и):
SXGA плосък панел
Операционна система (и):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 7-ми януари 2009 г, 09:43
Номер на групата

Добре, че аз се опитах .. той беше доста много какво бих направено вече, но проблемът изглежда да е формат.

Ако аз го цип до тогава аз имам project.zip

връзката говори за "да го преименувате. притурка" така че, ако щракнете с десния бутон и след това да го преименувате project.gadget

все още си с пощенски файл, той hasn't променя формата, само името прави project.gadget.zip

как мога да променя формата? някои файлове, които могат да justopen в хартия за писма и resave като различен формат.

Например, ако аз имам command.txt, съдържащи "command.com" ще бъде просто един текстов файл, който се отваря в Notepad.

ако го отворите в бележник мога да то resave като command.bat и аз магически са командния ред.

Но очевидно арго да направя това с папка .. Е, как съм да промени своя формат за компресиране?

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
NETGEAR рутер отказва TCP iyaoyas В мрежа, модеми & VoIP 1 29 май 2009 г. 03:12
Как да спрем Windows Sidebar стартирането? dfr200764 Windows операционни системи 1 20 март, 2008 13:57
Програма отказва да деинсталирате от моя компютър! polakstanek Windows операционни системи 7 29 Jan 2008 18:16
Какво е една притурка Вие може наистина без? Mike0001 Изключено Тема Дискусия 29 31 Дек 2007 16:33
Gadget любовници, необходими за новата серия Би Би Си! Celador Представете Yourself Тук 8 26 април 2007 08:51
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc