![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Добре, училищен проект, ние трябва да направи 2 Vista Gadgets, един прост вариант и 1 по-сложни с по-добър интерфейс. Започнах с натискане на един, се състои от gadget.xml (явно) и gadget.htm (основна файл) заедно с icon.png (иконата, изненадващо) Да знам, много просто. Но когато го в папка в папка с име projectsimple.gadget приспособления и след това отворете лента "добавяне на притурка" диалоговия прозорец, той не се появи. Аз havn't най-малката идея защо. Но също така, ако изтеглите приспособление го получава, признати от Windows като притурка, така че се unpacks хубаво и спретнато, мина обаче само се отваря и ми показва 3 файл. Опитах го компресира, но това просто е довело до projectsimple.gadget.zip файл, еднакво безполезни, просто екстракти и после ми показва 3 файл. И така, как мога да я компресирате. Притурки? Тиа, Оли.
|
| |||
| |||
| Възможно ли е да поиска от учител? Иска ми се е програмиране курс в моето училище ... |
|
| |||
| |||
| Pm Spot, той може да бъде в състояние началото да ви помогне. |
|
| |||
| |||
| Не може да поиска учител Опасявам се - вие сте сами за assesments. Добре, благодаря kanoakavirus, аз ще се опитам.
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да погледнем в make.bat към края на http://msdn.microsoft.com/en-us/magazine/cc163370.aspx
Тази страница изглежда, че това е всичко, което трябва да бъде в състояние да проверите стъпка по стъпка какво правиш с това, което казват работи. Някъде, че трябва да се намери липсващите от съществено значение. Продължавай да говориш тук, аз съм сигурен, че можем да го изпълняват. Моята система: Тим
|
|
| |||
| |||
| Добре, че аз се опитах .. той беше доста много какво бих направено вече, но проблемът изглежда да е формат. Ако аз го цип до тогава аз имам project.zip връзката говори за "да го преименувате. притурка" така че, ако щракнете с десния бутон и след това да го преименувате project.gadget все още си с пощенски файл, той hasn't променя формата, само името прави project.gadget.zip как мога да променя формата? някои файлове, които могат да justopen в хартия за писма и resave като различен формат. Например, ако аз имам command.txt, съдържащи "command.com" ще бъде просто един текстов файл, който се отваря в Notepad. ако го отворите в бележник мога да то resave като command.bat и аз магически са командния ред. Но очевидно арго да направя това с папка .. Е, как съм да промени своя формат за компресиране?
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| NETGEAR рутер отказва TCP | iyaoyas | В мрежа, модеми & VoIP | 1 | 29 май 2009 г. 03:12 |
| Как да спрем Windows Sidebar стартирането? | dfr200764 | Windows операционни системи | 1 | 20 март, 2008 13:57 |
| Програма отказва да деинсталирате от моя компютър! | polakstanek | Windows операционни системи | 7 | 29 Jan 2008 18:16 |
| Какво е една притурка Вие може наистина без? | Mike0001 | Изключено Тема Дискусия | 29 | 31 Дек 2007 16:33 |
| Gadget любовници, необходими за новата серия Би Би Си! | Celador | Представете Yourself Тук | 8 | 26 април 2007 08:51 |
| Нишка Инструменти | |
| |