menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Obecné Software Chat

Register

Sidebar odmítá uznat mé gadget!

Reply

Thread Nástroje
Old 4 ledna 2009, 12:12
Dárce Skupina

Default Sidebar odmítá uznat mé gadget!

Ok, školní projekt, musíme učinit 2 Vista gadgets, jednu jednoduchou verzi a 1 více komplex s lepší UI.

Začal jsem s jednoduchý, sestává z gadget.xml (manifest) a gadget.htm (hlavní soubor) spolu s icon.png (ikona překvapivě)

Ano, já vím, velmi jednoduchá. Ale když jsem ji ve složce v gadgets složku s názvem projectsimple.gadget a potom otevřete sidebar "přidat gadget" dialog box, to neukáže.

I havn't je nejmenší ponětí proč. Ale i když jsem stáhnout gadget dostává uznané Windows jako gadget rozbalit tak to samo o sobě hezké a pěkně, ale jen se otevře důl a ukazuje mi to 3 soubory.

Zkoušel jsem to Komprimací, ale to jen vedlo k projectsimple.gadget.zip soubor, stejně k ničemu, jen výpisy a pak mi ukazuje 3 soubory.

Tak, jak mohu komprimovat jej. Gadget?

TIA, Ollie.

Můj systém: FordyPC

Processor (s):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Základní deska:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
Paměť RAM:
PNY XLR8 4 GB @ 1066MHz
Grafické karty (s):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512 mb
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250gigabajt
Optická mechanika (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (s):
2 x Acer P193WAd
Operační systém (y):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old 4 ledna 2009, 23:29
Člen Skupina

Je možné požádat učitele?

Kéž bych měl kurz programování na moje škola ...
Old 5 ledna 2009, 06:37
Dárce Skupina

Pm Spot, mohl by být schopen top pomůže.
Old 5 ledna 2009, 09:55
Dárce Skupina

Nemůže klást učitel Obávám se - jste na vlastní pro assesments.

Ok, díky kanoakavirus jsem si to zkusit.
Old 7. ledna 2009, 00:06
Dárce Skupina

Se podívat na make.bat koncem http://msdn.microsoft.com/en-us/magazine/cc163370.aspx

Že stránka vypadá, jako by to bylo vše, co potřebujete, aby bylo možné zkontrolovat, krok za krokem, co máte dělat s tím, co říkají děl. Někde jste měli najít chybějící zásadní.

Mějte mluvit tady, jsem si jistý, že můžeme dostat běží.

Můj systém: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Základní deska:
Asus A8N-VM CSM
Paměť RAM:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Grafické karty (s):
nVidia Geforce 6600 512 mb
Zvuková karta:
Cherry RS 6000 M klávesnice
Pevný disk (y):
Barracuda.7 + 2x200GB 58 MB / s udržení
Optická mechanika (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake soprán
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (s):
SXGA plochý
Operační systém (y):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 7.ledna 2009, 09:43
Dárce Skupina

Ok Zkoušel jsem, že .. bylo do značné míry to, co bych už udělal, ale problém se zdá být ve formátu.

Pokud i zip jej pak jsem project.zip

odkaz hovoří o "přejmenování ji. gadget", takže když jsem právo-klikněte na přejmenovat a pak je project.gadget

jeho stále zip souboru, je hasn't změnila formát, pouze název, který project.gadget.zip

Jak mohu změnit formát? Některé soubory můžete justopen v notepadu a resave jako jiný formát.

Například když jsem command.txt containing "command.com" bude jen textový soubor, který se otevře v Poznámkovém bloku.

když jsem to otevřít v notepadu jsem se pak resave jako command.bat a mají i magicky příkazového řádku.

Ale samozřejmě nelze udělat pomocí složky .. tak, jak jsem pro změnu jeho kompresním formátu?

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Netgear router odmítá TCP iyaoyas Sítě, Modemy & VoIP 1 29. květen 2009 03:12
Jak přestat oken sidebar zahájení? dfr200764 Operační systémy Windows 1 20. březen 2008 13:57
Program odmítá odinstalujte ze svého počítače! polakstanek Operační systémy Windows 7 29. ledna 2008 18:16
Co je na jedné gadget mohli jste opravdu bez? Mike0001 Vypnout Téma diskuze 29 31. prosince 2007 16:33
Gadget milovníky potřebné pro nové série BBC! Celador Představte Yourself Zde 8 26. dubna 2007 08:51
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.