![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ok, školní projekt, musíme učinit 2 Vista gadgets, jednu jednoduchou verzi a 1 více komplex s lepší UI. Začal jsem s jednoduchý, sestává z gadget.xml (manifest) a gadget.htm (hlavní soubor) spolu s icon.png (ikona překvapivě) Ano, já vím, velmi jednoduchá. Ale když jsem ji ve složce v gadgets složku s názvem projectsimple.gadget a potom otevřete sidebar "přidat gadget" dialog box, to neukáže. I havn't je nejmenší ponětí proč. Ale i když jsem stáhnout gadget dostává uznané Windows jako gadget rozbalit tak to samo o sobě hezké a pěkně, ale jen se otevře důl a ukazuje mi to 3 soubory. Zkoušel jsem to Komprimací, ale to jen vedlo k projectsimple.gadget.zip soubor, stejně k ničemu, jen výpisy a pak mi ukazuje 3 soubory. Tak, jak mohu komprimovat jej. Gadget? TIA, Ollie.
|
| |||
| |||
| Je možné požádat učitele? Kéž bych měl kurz programování na moje škola ... |
|
| |||
| |||
| Pm Spot, mohl by být schopen top pomůže. |
|
| |||
| |||
| Nemůže klást učitel Obávám se - jste na vlastní pro assesments. Ok, díky kanoakavirus jsem si to zkusit.
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Se podívat na make.bat koncem http://msdn.microsoft.com/en-us/magazine/cc163370.aspx
Že stránka vypadá, jako by to bylo vše, co potřebujete, aby bylo možné zkontrolovat, krok za krokem, co máte dělat s tím, co říkají děl. Někde jste měli najít chybějící zásadní. Mějte mluvit tady, jsem si jistý, že můžeme dostat běží. Můj systém: Tim
|
|
| |||
| |||
| Ok Zkoušel jsem, že .. bylo do značné míry to, co bych už udělal, ale problém se zdá být ve formátu. Pokud i zip jej pak jsem project.zip odkaz hovoří o "přejmenování ji. gadget", takže když jsem právo-klikněte na přejmenovat a pak je project.gadget jeho stále zip souboru, je hasn't změnila formát, pouze název, který project.gadget.zip Jak mohu změnit formát? Některé soubory můžete justopen v notepadu a resave jako jiný formát. Například když jsem command.txt containing "command.com" bude jen textový soubor, který se otevře v Poznámkovém bloku. když jsem to otevřít v notepadu jsem se pak resave jako command.bat a mají i magicky příkazového řádku. Ale samozřejmě nelze udělat pomocí složky .. tak, jak jsem pro změnu jeho kompresním formátu?
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Netgear router odmítá TCP | iyaoyas | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 29. květen 2009 03:12 |
| Jak přestat oken sidebar zahájení? | dfr200764 | Operační systémy Windows | 1 | 20. březen 2008 13:57 |
| Program odmítá odinstalujte ze svého počítače! | polakstanek | Operační systémy Windows | 7 | 29. ledna 2008 18:16 |
| Co je na jedné gadget mohli jste opravdu bez? | Mike0001 | Vypnout Téma diskuze | 29 | 31. prosince 2007 16:33 |
| Gadget milovníky potřebné pro nové série BBC! | Celador | Představte Yourself Zde | 8 | 26. dubna 2007 08:51 |
| Thread Nástroje | |
| |