μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Γενικά Λογισμικό Chat

Register

Sidebar αρνείται να αναγνωρίσει μου gadget!

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 4 Ιανουαρίου, 2009, 12:12
Ομάδα Δωρητών

Default Sidebar αρνείται να αναγνωρίσει μου gadget!

Ok, σχολικό πρόγραμμα, θα πρέπει να κάνουμε 2 Vista gadgets, μία απλή έκδοση και 1 πιο σύνθετο με ένα καλύτερο UI.

Ξεκίνησα με μία απλή, αποτελείται από gadget.xml (δηλωτικό) και gadget.htm (κύριο αρχείο) μαζί με icon.png (το εικονίδιο, εκπληκτικά)

Ναι το ξέρω, πολύ απλό. Αλλά όταν έβαλα σε ένα φάκελο στο φάκελο με το όνομα projectsimple.gadget gadgets και στη συνέχεια ανοίξτε το sidebar "προσθήκη gadget" διαλόγου, δεν παρουσιάζεται.

I havn't την παραμικρή ιδέα για ποιο λόγο. Αλλά και αν κατεβάσετε ένα gadget που λαμβάνει από τα Windows αναγνωρίζεται ως εργαλείο ώστε να unpacks ίδιο όμορφο και νοικοκυρεμένα, ωστόσο μόνο η δική μου ανοίγει και μου δείχνει τα 3 αρχεία.

Προσπάθησα να συμπιέζεται, αλλά ότι απλώς οδήγησε σε projectsimple.gadget.zip αρχείο, εξίσου άχρηστο, μόνο αποσπάσματα και στη συνέχεια να μου δείχνει το 3 αρχεία.

Λοιπόν, πώς μπορώ να κάνω είναι να συμπιεστεί. Gadget;

TIA, Ollie.
Old 4 Ιανουαρίου, 2009, 23:29
Μέλος Ομάδα

Είναι δυνατόν να ζητήσει από τον καθηγητή;

Μακάρι να είχε προγραμματισμού σε φυσικά το σχολείο μου ...
Old 5 Ιανουαρίου 2009, 06:37
Ομάδα Δωρητών

Pm Spot, θα μπορούσε να είναι σε θέση να σας βοηθήσει αρχή.
Old 5 Ιανουαρίου 2009, 09:55
Ομάδα Δωρητών

Δεν μπορεί να ζητήσει δάσκαλος Φοβάμαι - είστε μόνοι σας για assesments.

Ok, χάρη kanoakavirus, Θα προσπαθήσω.
Old 7η Ιανουαρίου 2009, 00:06
Ομάδα Δωρητών

Ρίξτε μια ματιά σε make.bat προς το τέλος του http://msdn.microsoft.com/en-us/magazine/cc163370.aspx

Αυτή η σελίδα φαίνεται σαν να έχει όλα όσα χρειάζεστε για να είναι σε θέση να ελέγξετε τη βήμα προς βήμα αυτό που κάνετε με αυτά που λένε έργων. Κάπου θα έπρεπε να βρεθεί μια λείπουν ουσιώδη.

Να μιλάμε εδώ, είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να το εκτελεί.

Το σύστημά μου: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Motherboard:
Asus A8N-VM CSM
Μνήμες:
Cl2 Corsair PC3200 DDR-400 2GB
Κάρτα γραφικών (ες):
nVidia Geforce 6600 512MB
Κάρτα Ήχου:
Cherry RS 6000 m πληκτρολόγιο
Hard Drive (s):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s διατηρήσει
Optical Drive (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Υπόθεση / PSU:
Thermaltake σοπράνο
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (ες):
SXGA επίπεδης οθόνης
Operating System (s):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 7 Ιανουαρίου, 2009, 09:43
Ομάδα Δωρητών

Ok ότι προσπάθησα .. ήταν λίγο πολύ αυτό που είχε κάνει ήδη, αλλά το πρόβλημα φαίνεται να είναι η μορφή.

Αν θ zip μέχρι τότε έχω project.zip

η σύνδεση των συνομιλιών "για την μετονομασία αυτή. gadget" έτσι ώστε αν μου κάντε δεξί κλικ και στη συνέχεια μετονομάστε καθιστούν project.gadget

εξακολουθεί να αποτελεί το αρχείο zip, hasn't θα αλλάξει η μορφή, το μόνο όνομα που θα project.gadget.zip

Πώς μπορώ να αλλάξω τη μορφή; ορισμένα αρχεία που μπορείτε να justopen στο σημειωματάριο και resave ως μια διαφορετική μορφή.

για παράδειγμα, αν έχω command.txt περιέχει "command.com" θα είναι απλά ένα αρχείο κειμένου που ανοίγει το σημειωματάριο.

αν ανοίξετε το σημειωματάριο μπορώ τότε resave ως command.bat και θ μαγικά έχουν γραμμή εντολών.

Αλλά προφανώς επίκλιση το κάνετε αυτό με ένα φάκελο .. ναι, με ποιον τρόπο είμαι να αλλάξει τη μορφή συμπίεσης;

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Netgear router αρνείται TCP iyaoyas Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 1 29 Μαΐου 2009 03:12
Πώς μπορώ να διακόψω παράθυρα sidebar δρομολόγηση; dfr200764 Λειτουργικά συστήματα Windows 1 20 Μαρ 2008 13:57
Πρόγραμμα αρνείται να απεγκαταστήσετε από τον υπολογιστή μου! polakstanek Λειτουργικά συστήματα Windows 7 29 Ιαν 2008 18:16
Τι είναι εκείνο το gadget σας θα μπορούσε πραγματικά δεν υπάρχει; Mike0001 Off Topic Συζήτηση 29 31 Δεκ. 2007 16:33
Λάτρεις Gadget που απαιτούνται για τη νέα σειρά του BBC! Celador Καθιέρωση Yourself Εδώ 8 26 Απρ 2007 08:51
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.