![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Ok, σχολικό πρόγραμμα, θα πρέπει να κάνουμε 2 Vista gadgets, μία απλή έκδοση και 1 πιο σύνθετο με ένα καλύτερο UI. Ξεκίνησα με μία απλή, αποτελείται από gadget.xml (δηλωτικό) και gadget.htm (κύριο αρχείο) μαζί με icon.png (το εικονίδιο, εκπληκτικά) Ναι το ξέρω, πολύ απλό. Αλλά όταν έβαλα σε ένα φάκελο στο φάκελο με το όνομα projectsimple.gadget gadgets και στη συνέχεια ανοίξτε το sidebar "προσθήκη gadget" διαλόγου, δεν παρουσιάζεται. I havn't την παραμικρή ιδέα για ποιο λόγο. Αλλά και αν κατεβάσετε ένα gadget που λαμβάνει από τα Windows αναγνωρίζεται ως εργαλείο ώστε να unpacks ίδιο όμορφο και νοικοκυρεμένα, ωστόσο μόνο η δική μου ανοίγει και μου δείχνει τα 3 αρχεία. Προσπάθησα να συμπιέζεται, αλλά ότι απλώς οδήγησε σε projectsimple.gadget.zip αρχείο, εξίσου άχρηστο, μόνο αποσπάσματα και στη συνέχεια να μου δείχνει το 3 αρχεία. Λοιπόν, πώς μπορώ να κάνω είναι να συμπιεστεί. Gadget; TIA, Ollie.
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Είναι δυνατόν να ζητήσει από τον καθηγητή; Μακάρι να είχε προγραμματισμού σε φυσικά το σχολείο μου ... |
|
| |||
| |||
| Pm Spot, θα μπορούσε να είναι σε θέση να σας βοηθήσει αρχή. |
|
| |||
| |||
| Δεν μπορεί να ζητήσει δάσκαλος Φοβάμαι - είστε μόνοι σας για assesments. Ok, χάρη kanoakavirus, Θα προσπαθήσω.
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ρίξτε μια ματιά σε make.bat προς το τέλος του http://msdn.microsoft.com/en-us/magazine/cc163370.aspx
Αυτή η σελίδα φαίνεται σαν να έχει όλα όσα χρειάζεστε για να είναι σε θέση να ελέγξετε τη βήμα προς βήμα αυτό που κάνετε με αυτά που λένε έργων. Κάπου θα έπρεπε να βρεθεί μια λείπουν ουσιώδη. Να μιλάμε εδώ, είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να το εκτελεί. Το σύστημά μου: Tim
|
|
| |||
| |||
| Ok ότι προσπάθησα .. ήταν λίγο πολύ αυτό που είχε κάνει ήδη, αλλά το πρόβλημα φαίνεται να είναι η μορφή. Αν θ zip μέχρι τότε έχω project.zip η σύνδεση των συνομιλιών "για την μετονομασία αυτή. gadget" έτσι ώστε αν μου κάντε δεξί κλικ και στη συνέχεια μετονομάστε καθιστούν project.gadget εξακολουθεί να αποτελεί το αρχείο zip, hasn't θα αλλάξει η μορφή, το μόνο όνομα που θα project.gadget.zip Πώς μπορώ να αλλάξω τη μορφή; ορισμένα αρχεία που μπορείτε να justopen στο σημειωματάριο και resave ως μια διαφορετική μορφή. για παράδειγμα, αν έχω command.txt περιέχει "command.com" θα είναι απλά ένα αρχείο κειμένου που ανοίγει το σημειωματάριο. αν ανοίξετε το σημειωματάριο μπορώ τότε resave ως command.bat και θ μαγικά έχουν γραμμή εντολών. Αλλά προφανώς επίκλιση το κάνετε αυτό με ένα φάκελο .. ναι, με ποιον τρόπο είμαι να αλλάξει τη μορφή συμπίεσης;
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Netgear router αρνείται TCP | iyaoyas | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 1 | 29 Μαΐου 2009 03:12 |
| Πώς μπορώ να διακόψω παράθυρα sidebar δρομολόγηση; | dfr200764 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 20 Μαρ 2008 13:57 |
| Πρόγραμμα αρνείται να απεγκαταστήσετε από τον υπολογιστή μου! | polakstanek | Λειτουργικά συστήματα Windows | 7 | 29 Ιαν 2008 18:16 |
| Τι είναι εκείνο το gadget σας θα μπορούσε πραγματικά δεν υπάρχει; | Mike0001 | Off Topic Συζήτηση | 29 | 31 Δεκ. 2007 16:33 |
| Λάτρεις Gadget που απαιτούνται για τη νέα σειρά του BBC! | Celador | Καθιέρωση Yourself Εδώ | 8 | 26 Απρ 2007 08:51 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |