kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > General Chat szoftver

Register

Sidebar nem ismeri az én gadget!

Reply

Téma eszközök
Old Január 4, 2009, 12:12
Donor Group

Default Sidebar nem ismeri az én gadget!

Ok, az iskolai projektet, van, hogy 2 Vista Gadgets, egy egyszerű változatát és 1 bonyolultabb, jobban UI.

Elkezdtem az egyszerű áll gadget.xml (manifeszt) és gadget.htm (main file) együtt icon.png (az ikon, meglepően)

Igen tudom, nagyon egyszerű. De ha én tettem azt a mappát a mappa nevét gadgets projectsimple.gadget és nyissa meg a Sidebar "add gadgetről" párbeszédpanelt, nem mutatnak fel.

Én havn't a leghalványabb ötlete, hogy miért. De én akkor is, ha a letöltés modul lesz a Windows felismerte a modult, így unpacks maga kedves és szép, az enyém viszont csak megnyílik, és megmutatja nekem a 3 kép.

Próbáltam tömörítő, de az csak azt eredményezte, projectsimple.gadget.zip file egyaránt haszontalan, csak a kivonatokat, majd megmutatja nekem a 3 kép.

Szóval hogyan tudom tömöríteni azt. Gadget?

TIA, Ollie.
Old Január 4, 2009, 23:29
Csoport tagja

Lehet, hogy kérje a tanár?

Bár úgy volt programozás során az én iskolában ...
Old Január 5, 2009, 06:37
Donor Group

Pm Spot, s talán tetejére segíteni.
Old Január 5, 2009, 09:55
Donor Group

Nem lehet kérni tanár félek - Te vagy a saját számára assesments.

Ok, köszi kanoakavirus, megpróbálom.
Old Január 7 2009, 00:06
Donor Group

Ismerkedj meg make.bat vége felé http://msdn.microsoft.com/en-us/magazine/cc163370.aspx

Ez az oldal úgy néz ki, mintha mindent meg kell tenni, hogy lépésről lépésre ellenőrizni, mit csinál az, amit mondanak működik. Valahol meg kell találni a hiányzó nélkülözhetetlen.

Folytasd itt, biztos vagyok benne, hogy meg tudjuk kapni fut.

My System: Tim

Processzor (ok):
Athlon 64 3500 +
Alaplap:
Asus A8N-VM CSM
RAM memória:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Grafikus kártya (k):
nVidia GeForce 6600 512MB
Hangkártya:
Cherry RS 6000 M billentyű
Merevlemez (ek):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s fenntartása
Optikai meghajtó (k):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / tápegység:
Thermaltake Soprano
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (ok):
SXGA panel
Operációs rendszer (ek):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old Január 7, 2009, 09:43
Donor Group

Ok megpróbáltam, hogy .. ez nagyon sok, amit én már kész, de a problémát úgy tűnik, hogy a formátumot.

Ha zip-be, akkor már project.zip

A link beszél "átnevezés azt. gadget" Tehát, ha jobb egérgombbal, és azután teszik átnevezéséhez project.gadget

a még mindig a zip fájl, akkor hasn't változott a forma, csak a neve teszi project.gadget.zip

hogyan tudom megváltoztatni a formátum? Néhány kép akkor justopen a notepad és resave egy másik formátumra.

például, ha én command.txt containing "command.com" ez csak egy szöveges fájl, amely megnyitja a notepad.

ha nyílt meg a Jegyzettömbben tudok majd resave azt command.bat és én is varázslatosan parancssorablakot.

De természetesen vidám ezt a mappát .. Hogy vagyok én, hogy változtassa meg a tömörítési formátum?

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Netgear routert megtagadja TCP iyaoyas Hálózatépítés, Modems & VoIP 1 29. május 2009 03:12
How do I stop Windows oldalsáv indítása? dfr200764 A Windows operációs rendszerek 1 20. március 2008 13:57
Megtagadja, hogy távolítsa el a programot a saját gépen! polakstanek A Windows operációs rendszerek 7 29. január 2008 18:16
Mi az a gadget akkor tényleg nem? Mike0001 Off Topic Discussion 29 31. december 2007 16:33
Gadget szerelmesek szükséges új BBC sorozat! Celador Itt mutasd meg magadat 8 26. április 2007 08:51
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.