![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Ok, az iskolai projektet, van, hogy 2 Vista Gadgets, egy egyszerű változatát és 1 bonyolultabb, jobban UI. Elkezdtem az egyszerű áll gadget.xml (manifeszt) és gadget.htm (main file) együtt icon.png (az ikon, meglepően) Igen tudom, nagyon egyszerű. De ha én tettem azt a mappát a mappa nevét gadgets projectsimple.gadget és nyissa meg a Sidebar "add gadgetről" párbeszédpanelt, nem mutatnak fel. Én havn't a leghalványabb ötlete, hogy miért. De én akkor is, ha a letöltés modul lesz a Windows felismerte a modult, így unpacks maga kedves és szép, az enyém viszont csak megnyílik, és megmutatja nekem a 3 kép. Próbáltam tömörítő, de az csak azt eredményezte, projectsimple.gadget.zip file egyaránt haszontalan, csak a kivonatokat, majd megmutatja nekem a 3 kép. Szóval hogyan tudom tömöríteni azt. Gadget? TIA, Ollie.
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Lehet, hogy kérje a tanár? Bár úgy volt programozás során az én iskolában ... |
|
| |||
| |||
| Pm Spot, s talán tetejére segíteni. |
|
| |||
| |||
| Nem lehet kérni tanár félek - Te vagy a saját számára assesments. Ok, köszi kanoakavirus, megpróbálom.
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ismerkedj meg make.bat vége felé http://msdn.microsoft.com/en-us/magazine/cc163370.aspx
Ez az oldal úgy néz ki, mintha mindent meg kell tenni, hogy lépésről lépésre ellenőrizni, mit csinál az, amit mondanak működik. Valahol meg kell találni a hiányzó nélkülözhetetlen. Folytasd itt, biztos vagyok benne, hogy meg tudjuk kapni fut. My System: Tim
|
|
| |||
| |||
| Ok megpróbáltam, hogy .. ez nagyon sok, amit én már kész, de a problémát úgy tűnik, hogy a formátumot. Ha zip-be, akkor már project.zip A link beszél "átnevezés azt. gadget" Tehát, ha jobb egérgombbal, és azután teszik átnevezéséhez project.gadget a még mindig a zip fájl, akkor hasn't változott a forma, csak a neve teszi project.gadget.zip hogyan tudom megváltoztatni a formátum? Néhány kép akkor justopen a notepad és resave egy másik formátumra. például, ha én command.txt containing "command.com" ez csak egy szöveges fájl, amely megnyitja a notepad. ha nyílt meg a Jegyzettömbben tudok majd resave azt command.bat és én is varázslatosan parancssorablakot. De természetesen vidám ezt a mappát .. Hogy vagyok én, hogy változtassa meg a tömörítési formátum?
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Netgear routert megtagadja TCP | iyaoyas | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | 29. május 2009 03:12 |
| How do I stop Windows oldalsáv indítása? | dfr200764 | A Windows operációs rendszerek | 1 | 20. március 2008 13:57 |
| Megtagadja, hogy távolítsa el a programot a saját gépen! | polakstanek | A Windows operációs rendszerek | 7 | 29. január 2008 18:16 |
| Mi az a gadget akkor tényleg nem? | Mike0001 | Off Topic Discussion | 29 | 31. december 2007 16:33 |
| Gadget szerelmesek szükséges új BBC sorozat! | Celador | Itt mutasd meg magadat | 8 | 26. április 2007 08:51 |
| Téma eszközök | |
| |