![]() |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
, פרויקט בסדר הספר, אנחנו צריכים להפוך את 2 הגאדג 'טים של Windows Vista, גרסה אחת פשוטה 1 מורכב יותר עם ממשק משתמש טוב יותר.
התחלתי עם אחת פשוטה, מורכבת gadget.xml (המניפסט) ו gadget.htm (הקובץ הראשי) יחד עם icon.png סמל (באופן מפתיע) כן אני יודע, פשוט מאוד. אבל כאשר שמתי אותו בתיקייה של גאדג 'טים projectsimple.gadget תיקייה בשם ולאחר מכן לפתוח את הסרגל הצדדי "להוסיף גאדג' ט" תיבת הדיאלוג, זה לא יופיע. אני havn't שמץ של מושג למה. אבל גם אם אני מוריד גאדג 'ט זה נעשה מוכר על ידי Windows כמו גאדג' ט זה כל כך unpacks עצמה יפה יפה, אולם רק שלי נפתח ומראה לי את הקבצים 3. ניסיתי לדחוס את זה, אבל זה רק הביא קובץ projectsimple.gadget.zip, באותה מידה חסר תועלת, רק תמציות ואז מראה לי את הקבצים 3. אז איך אני לדחוס אותו. גאדג 'ט? TIA, אולי.
|
|
|||
|
|||
|
האם אפשר לשאול את המורה?
הלוואי שהיה לי קורס תכנות בבית הספר שלי ... |
|
|
|||
|
|||
|
Pm ספוט, אולי הוא יוכל לעזור לך הדף.
|
|
|
|||
|
|||
|
לא יכול לשאול את המורה אני חושש - אתה בעצמך עבור assesments.
Ok, kanoakavirus תודה, אני אנסה.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
להעיף מבט make.bat לקראת סוף http://msdn.microsoft.com/en-us/magazine/cc163370.aspx
דף זה נראה כאילו יש לו את כל הדרוש לך כדי להיות מסוגל לבדוק צעד אחר צעד מה אתה עושה עם מה שהם אומרים עובד. אי שם אתה צריך למצוא חיוני חסר. תמשיך לדבר כאן, אני בטוח שנוכל להשיג את זה פועל. המערכת שלי: טים
|
|
|
|||
|
|||
|
Ok ניסיתי את זה .. זה היה די הרבה מה שעשיתי כבר, אבל הבעיה נראה את הפורמט.
אם אני רוכסן אותו אז יש לי project.zip השיחות הקישור של "שינוי שם אותו. גאדג 'ט" אז אם אני העכבר הימני על שינוי שם ולאחר מכן להפוך אותה project.gadget עדיין קובץ zip שלה, זה hasn't שינו את הפורמט, רק שם עושה את זה project.gadget.zip איך אוכל לשנות את הפורמט? כמה קבצים אתה יכול justopen ב פנקס שמור מחדש כמו בתבנית אחרת. למשל אם יש לי command.txt המכילים "command.com" זה יהיה סתם קובץ טקסט שנפתח בפנקס. אם אני פותח אותו ב-Notepad אני יכול ולאחר מכן שמור מחדש את זה כמו command.bat ואני קסם יש שורת הפקודה. אבל אני כמובן צביעות לעשות את זה עם תיקיה .. אז איך אני אמורה לשנות את פורמט הדחיסה שלה?