![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Gerai, mokyklos projekto, turime 2 Vista ", vieną paprastą versiją ir 1 dar sudėtingesnės geriau UI. Aš pradėjau su paprasta viena, sudaro gadget.xml (akivaizdžios) ir gadget.htm (pagrindinė byla), kartu su icon.png (Ikona, nenuostabu) Taip, aš žinau, labai paprasta. Bet kai aš įdėti ją į aplanką dalykėliai aplanką projectsimple.gadget ir tada atidaryti Sidebar "Įtraukti mini" dialogo lange, jis nerodo. Aš havn't mažai sąvokos kodėl. Bet jei aš galiu atsisiųsti įtaisą jis bus pripažintas Windows kaip mini todėl rozpakowuje pats gražus ir tvarkingai, tačiau mano tik atidaro ir rodo man 3 failus. Bandžiau glaudinti, bet, kad tik baigėsi projectsimple.gadget.zip failą, taip pat nenaudingas, tik ištraukas ir tada rodo mane 3 failus. Taigi, kaip aš Spaudžiu jį. Mini? TIA, Ollie.
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Ar galima paprašyti mokytojo? Wish I had programavimo kursą mano mokykloje ... |
|
| |||
| |||
| Pm Spot, jis galėtų padėti viršų. |
|
| |||
| |||
| Negali prašyti mokytojas Bijau - esate už savo Vertinimas. Ok, ačiū kanoakavirus, I'll try.
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar ne make.bat link pabaigos ieškoti http://msdn.microsoft.com/en-us/magazine/cc163370.aspx
Kad puslapis atrodo taip, tarsi jis turi viską, ko jums reikia, kad būtų galima palaipsniui patikrinti, ką jūs darote tai, ką jie sako darbų. Kažkur turėtumėte rasti trūkstamų svarbu. Toliau kalbėti čia, aš tikiu, kad mes galėtume jį rodyti. Mano sistema: Timas
|
|
| |||
| |||
| Gerai, aš bandžiau, kad .. buvo gana daug, ką aš jau padaryta, bet problema atrodo formatu. Jei zip jį tada aš project.zip link kalbama apie "pervadinti jį. mini" todėl, jei aš dešiniuoju pelės klavišu spustelėkite Pervardyti ir tuomet padaryti project.gadget jos dar zip failas, tai hasn't pasikeitė forma, tik pavadinimas todėl project.gadget.zip Kaip galiu pakeisti formatą? failus galite justopen į notepad ir išsaugokite kaip kitą formatą. Pavyzdžiui, jei aš command.txt containing "command.com" bus tik tekstinį failą atidaro Notepad. jei aš jį atidaryti "Notepad galiu tada išsaugokite jį kaip command.bat ir aš magiškai turėti komandinę eilutę. Bet aš akivaizdžiai cant do šį katalogą .. taip, kaip man pakeisti savo suspaudimo formatas?
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| NETGEAR Router atsisako TCP | iyaoyas | Networking, Modems & VoIP | 1 | Gegužė 29, 2009 03:12 |
| Kaip aš galiu nutraukti Windows Sidebar pradėti? | dfr200764 | Windows "operacinės sistemos | 1 | Kovas 20, 2008 13:57 |
| Programos atsisako pašalinti iš savo kompiuterio! | polakstanek | Windows "operacinės sistemos | 7 | 29 sausis 2008 18:16 |
| Kas vieną įtaisą galima tikrai be? | Mike0001 | Off Topic Discussion | 29 | 31 gruodis 2007 16:33 |
| Gadget lovers reikalingi nauji BBC serijos! | Celador | Introduce yourself here | 8 | Balandis 26, 2007 08:51 |
| Temos įrankiai | |
| |