mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > General Chat Software

Register

Sidebar refuză să recunoască meu gadget!!

Reply

Thread Tools
Old 4 ianuarie 2009, 12:12
Grupul de donator

Default Sidebar refuză să recunoască meu gadget!!

Ok, scoala de proiect, avem de a face 2 Vista gadget-uri, o versiune simplă şi 1 mai complexe, cu o mai bună UI.

Am inceput cu un simplu, constă din gadget.xml (manifest) şi gadget.htm (fişierul principal), împreună cu icon.png (icoana, surprinzator)

Da stiu, foarte simplu. Dar, când am pus-o într-un dosar în gadgets folder numit projectsimple.gadget apoi deschideţi bara laterală "adăuga gadget" caseta de dialog, în care nu apar.

Am havn't de faintest idee de ce. Dar, de asemenea, dacă aş descărca un gadget va fi recunoscut de Windows ca obiect gadget unpacks în sine este atât de frumos şi îngrijit, cu toate acestea doar a mea se deschide şi arată-mi 3 imagini.

Am încercat Compresaţi-o, dar a rezultat că doar într-un fişier projectsimple.gadget.zip, la fel de inutil, doar extracte şi apoi arată-mi 3 imagini.

Deci, cum pot să-l pentru a comprima. Gadget?

Tia, Ollie.

Sistemul meu: FordyPC

Procesor (e):
Quad Q6600 Kentsfield 2.66 @ 3.45GHz
Plăci de bază:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
Memorie RAM:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Placă grafică (e):
PNY NVIDIA GeForce 9400 GT 512MB
Placă de sunet:
Hard Drive (e):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optical Drive (e):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Cauza / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Răcire:
Stock
Network / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (e):
2 x Acer P193WAd
Sistem de operare (e):
XP Pro x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old 4 ianuarie 2009, 23:29
Grupul de stat

Este posibil să se solicite profesor?

Fi vrut să am de programare cursul meu de la şcoală ...
Old 5 ianuarie 2009, 06:37
Grupul de donator

Pm spot, el ar putea fi capabil top ajuta.
Old 5 ianuarie 2009, 09:55
Grupul de donator

Nu pot cere profesor Mă tem - ca esti pe cont propriu pentru assesments.

Ok, mulţumesc kanoakavirus, voi încerca.
Old 7 ianuarie 2009, 00:06
Grupul de donator

Arunca o privire la make.bat faţă de sfârşitul anului http://msdn.microsoft.com/en-us/magazine/cc163370.aspx

Aceasta pagina arata ca şi cum le-a tot ce ai nevoie pentru a fi în măsură să verifice pas cu pas ceea ce faci cu ceea ce se spune de lucrări. Undeva ar trebui să găsească o lipsă esenţială.

Păstraţi vorbesc aici, sunt sigur că putem să ne-o să fie difuzate.

Sistemul meu: Tim

Procesor (e):
Athlon 64 3500 +
Plăci de bază:
Asus A8N-VM CSM
Memorie RAM:
Pirat PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Placă grafică (e):
NVIDIA GeForce 6600 512MB
Placă de sunet:
Cherry RS 6000 M tastatură
Hard Drive (e):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s susţină
Optical Drive (e):
Samsung DVD-ROM-ul TS-H352
Cauza / PSU:
Thermaltake Soprana
Răcire:
Stock
Network / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (e):
SXGA cu ecran plat
Sistem de operare (e):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 7 ianuarie 2009, 09:43
Grupul de donator

Ok, am incercat asta .. aceasta a fost destul de mult ceea ce am dori făcut deja, dar problema pare a fi format.

Dacă i zip-l apoi i-au project.zip

pe link-ul vorbeste de "renaming să-l. gadget", deci, dacă am clic-dreapta şi apoi redenumiţi face project.gadget

sa încă un fişier zip, este hasn't schimbat formatul, pur şi simplu numele făcând project.gadget.zip

Cum pot schimba formatul? câteva fişiere puteţi justopen în notepad şi resave ca un format diferit.

de exemplu, dacă am command.txt care conţin "command.com" acesta va fi doar un fişier text care se deschide în Notepad.

daca am deschis-o în notepad eu pot apoi resave ca command.bat şi i avea prompt de comandă.

Dar am face acest lucru în mod evident, cant cu un dosar .. aşa cum sunt eu pentru a schimba formatul de compresie?

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.