![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ok, scoala de proiect, avem de a face 2 Vista gadget-uri, o versiune simplă şi 1 mai complexe, cu o mai bună UI. Am inceput cu un simplu, constă din gadget.xml (manifest) şi gadget.htm (fişierul principal), împreună cu icon.png (icoana, surprinzator) Da stiu, foarte simplu. Dar, când am pus-o într-un dosar în gadgets folder numit projectsimple.gadget apoi deschideţi bara laterală "adăuga gadget" caseta de dialog, în care nu apar. Am havn't de faintest idee de ce. Dar, de asemenea, dacă aş descărca un gadget va fi recunoscut de Windows ca obiect gadget unpacks în sine este atât de frumos şi îngrijit, cu toate acestea doar a mea se deschide şi arată-mi 3 imagini. Am încercat Compresaţi-o, dar a rezultat că doar într-un fişier projectsimple.gadget.zip, la fel de inutil, doar extracte şi apoi arată-mi 3 imagini. Deci, cum pot să-l pentru a comprima. Gadget? Tia, Ollie.
|
| |||
| |||
| Este posibil să se solicite profesor? Fi vrut să am de programare cursul meu de la şcoală ... |
|
| |||
| |||
| Pm spot, el ar putea fi capabil top ajuta. |
|
| |||
| |||
| Nu pot cere profesor Mă tem - ca esti pe cont propriu pentru assesments. Ok, mulţumesc kanoakavirus, voi încerca.
__________________ "De ce au [PS3 subţire] stick cu aterizare OZN pe o privire dreptunghi" --- Nilay Patel; Engadget Ep.. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Arunca o privire la make.bat faţă de sfârşitul anului http://msdn.microsoft.com/en-us/magazine/cc163370.aspx
Aceasta pagina arata ca şi cum le-a tot ce ai nevoie pentru a fi în măsură să verifice pas cu pas ceea ce faci cu ceea ce se spune de lucrări. Undeva ar trebui să găsească o lipsă esenţială. Păstraţi vorbesc aici, sunt sigur că putem să ne-o să fie difuzate. Sistemul meu: Tim
|
|
| |||
| |||
| Ok, am incercat asta .. aceasta a fost destul de mult ceea ce am dori făcut deja, dar problema pare a fi format. Dacă i zip-l apoi i-au project.zip pe link-ul vorbeste de "renaming să-l. gadget", deci, dacă am clic-dreapta şi apoi redenumiţi face project.gadget sa încă un fişier zip, este hasn't schimbat formatul, pur şi simplu numele făcând project.gadget.zip Cum pot schimba formatul? câteva fişiere puteţi justopen în notepad şi resave ca un format diferit. de exemplu, dacă am command.txt care conţin "command.com" acesta va fi doar un fişier text care se deschide în Notepad. daca am deschis-o în notepad eu pot apoi resave ca command.bat şi i avea prompt de comandă. Dar am face acest lucru în mod evident, cant cu un dosar .. aşa cum sunt eu pentru a schimba formatul de compresie?
__________________ "De ce au [PS3 subţire] stick cu aterizare OZN pe o privire dreptunghi" --- Nilay Patel; Engadget Ep.. 160 |