menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Všeobecné Software Chat

Register

Sidebar odmieta uznať môj gadget!

Reply

Thread Tools
Old 4 januára 2009, 12:12
Darcu Skupina

Default Sidebar odmieta uznať môj gadget!

Ok, školský projekt, musíme 2 Vista, jednu jednoduchú verziu a 1 zložitejšie s lepší UI.

Začal som s jednoduchý, pozostáva z gadget.xml (zjavné) a gadget.htm (hlavný súbor) spolu s icon.png (ikona, prekvapivo)

Áno, ja viem, veľmi jednoduché. Ale keď som ju v zložke, do priečinka s názvom projectsimple.gadget gadgets a potom otvorte kredenc "pridali modul gadget" dialog box, it doesn't show up.

I ses najmenšie tušenie prečo. Ale aj keby som stiahnuť gadget to dostane uznaná Windows ako gadget rozbalit tak to samo o sebe pekné a úhľadne, ale môj len otvára a ukazuje mi 3 obrázkov.

Snažil som sa kompresiu, ale to len viedlo projectsimple.gadget.zip súboru, rovnako k ničomu, len výpisy a potom mi ukazuje 3 obrázkov.

Tak ako skomprimovať to. Gadget?

TIA, Ollie.

Môj systém: FordyPC

Processor (s):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Základná doska:
Asus P5Q / L PRE (Intel P43, ICH10)
Pamäť RAM:
PNY XLR8 4 GB @ 1066MHz
Grafické karty (s):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512 mb
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250gigabajt
Optická mechanika (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (s):
2 x Acer P193WAd
Operačný systém (y):
XP PRO x86/XP PRE x64/Win7 RC1 x64
Old 4 januára 2009, 23:29
Člen Skupina

Je možné sa pýtať učiteľa?

Kiež by som mal programovať v mojej škole ...
Old 5 januára 2009, 06:37
Darcu Skupina

Pm Spot, mohol by byť schopný pomoct hore.
Old 5 januára 2009, 09:55
Darcu Skupina

Nemôžeme žiadať učiteľov Obávam sa, že - ste na vlastnú päsť na assesments.

Ok, vďaka kanoakavirus, zkusím to.
Old 7. januára 2009, 00:06
Darcu Skupina

Pozrite sa na make.bat ku koncu http://msdn.microsoft.com/en-us/magazine/cc163370.aspx

, Že stránka vyzerá, ako by to bolo všetko, čo potrebujete byť schopní krok za krokom či to, čo robíte s tým, čo hovoria, že funguje. Niekde by si mal nájsť chýbajúce podstatné.

Pokračujte tu, som si istý, že môžeme brať ono beh.

Môj systém: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Základná doska:
Asus A8N-VM CSM
Pamäť RAM:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Grafické karty (s):
nVidia Geforce 6600 512 mb
Zvuková karta:
Cherry RS 6000 M klávesnice
Pevný disk (y):
Barracuda.7 + 2x200GB 58 MB / s udržanie
Optická mechanika (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake soprán
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (s):
SXGA plochý
Operačný systém (y):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 7.ledna 2009, 09:43
Darcu Skupina

Ok Snažil som sa, že .. to bolo presne to, čo som už urobil, ale problém sa zdá byť vo formáte.

Ak sa aj zip to potom musím project.zip

link hovorí o "premenovanie na. gadget", takže kdybych-pravým tlačidlom myši a potom sa ju premenovať project.gadget

jeho stále zip súbor, hasnt zmenil formát, iba názov čo project.gadget.zip

Ako môžem zmeniť formát? niektoré súbory môžete justopen v notepadu a uložte ako iný formát.

Napríklad keď mám command.txt obsahujúce "command.com" pôjde len o textový súbor, ktorý sa otvorí v Poznámkový blok.

ak to otvoriť v notepadu môžem potom ho uložiť ako command.bat a ja ako mávnutím čarovného prútika sa príkazový riadok.

Ale ja som samozrejme cant to s zložku .. tak, ako mám zmeniť svoj kompresnom formáte?

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Netgear router odmieta TCP iyaoyas Siete, Modemy & VoIP 1 29. máj 2009 03:12
Ako prestať okien sidebar začatia? dfr200764 Operačné systémy Windows 1 20. marec 2008 13:57
Program odmieta odinštalujte zo svojho počítača! polakstanek Operačné systémy Windows 7 29. januára 2008 18:16
Čo je na jednej gadget mohli ste naozaj bez? Mike0001 Vypnúť Téma diskusie 29 31. decembra 2007 16:33
Gadget milovníkov potrebné pre nové série BBC! Celadora Predstavte Yourself Tu 8 26. apríla 2007 08:51
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.