![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ok, školský projekt, musíme 2 Vista, jednu jednoduchú verziu a 1 zložitejšie s lepší UI. Začal som s jednoduchý, pozostáva z gadget.xml (zjavné) a gadget.htm (hlavný súbor) spolu s icon.png (ikona, prekvapivo) Áno, ja viem, veľmi jednoduché. Ale keď som ju v zložke, do priečinka s názvom projectsimple.gadget gadgets a potom otvorte kredenc "pridali modul gadget" dialog box, it doesn't show up. I ses najmenšie tušenie prečo. Ale aj keby som stiahnuť gadget to dostane uznaná Windows ako gadget rozbalit tak to samo o sebe pekné a úhľadne, ale môj len otvára a ukazuje mi 3 obrázkov. Snažil som sa kompresiu, ale to len viedlo projectsimple.gadget.zip súboru, rovnako k ničomu, len výpisy a potom mi ukazuje 3 obrázkov. Tak ako skomprimovať to. Gadget? TIA, Ollie.
|
| |||
| |||
| Je možné sa pýtať učiteľa? Kiež by som mal programovať v mojej škole ... |
|
| |||
| |||
| Pm Spot, mohol by byť schopný pomoct hore. |
|
| |||
| |||
| Nemôžeme žiadať učiteľov Obávam sa, že - ste na vlastnú päsť na assesments. Ok, vďaka kanoakavirus, zkusím to.
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pozrite sa na make.bat ku koncu http://msdn.microsoft.com/en-us/magazine/cc163370.aspx
, Že stránka vyzerá, ako by to bolo všetko, čo potrebujete byť schopní krok za krokom či to, čo robíte s tým, čo hovoria, že funguje. Niekde by si mal nájsť chýbajúce podstatné. Pokračujte tu, som si istý, že môžeme brať ono beh. Môj systém: Tim
|
|
| |||
| |||
| Ok Snažil som sa, že .. to bolo presne to, čo som už urobil, ale problém sa zdá byť vo formáte. Ak sa aj zip to potom musím project.zip link hovorí o "premenovanie na. gadget", takže kdybych-pravým tlačidlom myši a potom sa ju premenovať project.gadget jeho stále zip súbor, hasnt zmenil formát, iba názov čo project.gadget.zip Ako môžem zmeniť formát? niektoré súbory môžete justopen v notepadu a uložte ako iný formát. Napríklad keď mám command.txt obsahujúce "command.com" pôjde len o textový súbor, ktorý sa otvorí v Poznámkový blok. ak to otvoriť v notepadu môžem potom ho uložiť ako command.bat a ja ako mávnutím čarovného prútika sa príkazový riadok. Ale ja som samozrejme cant to s zložku .. tak, ako mám zmeniť svoj kompresnom formáte?
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Netgear router odmieta TCP | iyaoyas | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 29. máj 2009 03:12 |
| Ako prestať okien sidebar začatia? | dfr200764 | Operačné systémy Windows | 1 | 20. marec 2008 13:57 |
| Program odmieta odinštalujte zo svojho počítača! | polakstanek | Operačné systémy Windows | 7 | 29. januára 2008 18:16 |
| Čo je na jednej gadget mohli ste naozaj bez? | Mike0001 | Vypnúť Téma diskusie | 29 | 31. decembra 2007 16:33 |
| Gadget milovníkov potrebné pre nové série BBC! | Celadora | Predstavte Yourself Tu | 8 | 26. apríla 2007 08:51 |
| Thread Tools | |
| |