![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ок, школски пројекат, морамо да направимо 2 Видик гаџета, једну једноставну верзију, а још 1 комплекс са бољим интерфејса. Почео сам са једноставна, састоји се од гадгет.ксмл (манифеста) и гадгет.хтм (главни фајл), заједно са ицон.пнг (икона, изненађујуће) Да знам, врло једноставно. Али када сам га ставио у фолдер у фолдеру под називом пројецтсимпле.гадгет гаџета, а затим отворите Сидебар "додати гаџет" дијалог, то не појави. Ја хавн'т фаинтест идеју зашто. Али исто тако ако ја преузети гаџет постаје признат од стране Уиндоус као гаџет тако да сам унпацкс лепо и уредно, али моје само отвара и показује ми 3 фајла. Покушао сам да га сабија, али то само резултирало у пројецтсимпле.гадгет.зип фајл, подједнако бескорисна, само екстракти и онда ми показује 3 фајла. Па како да је компресује у гаџет. Тиа, Оллие.
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| |||
| |||
| Да ли је могуће да питају учитеља? Волела сам имао програмирање курс у мојој школи ... |
|
| |||
| |||
| Спортске ам, он можда може помоћи врху. |
|
| |||
| |||
| Не можете питати наставник Бојим се - ви сте на своје за ассесментс. Ок, хвала каноакавирус, ја ћу покушати.
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имају поглед на маке.бат крајем хттп://мсдн.мицрософт.цом/ен-ус/магазине/цц163370.аспкс
Тој страни изгледа као да је све што је потребно да бисте могли да корак по корак проверити шта радите са оним што кажу ради. Негде да треба да пронађете недостаје неопходна. Имајте говоримо овде, сигуран сам да можемо да се приказују. Мы Сыстем: Тим
|
|
| |||
| |||
| Покушао сам да је ок .. је прилично оно што бих већ урадио, али проблем чини се да је формат. Ако је патент до тада сам пројецт.зип линк говори о "преименовању да гаџет" тако. ако десним тастером миша и затим да га преименујете пројецт.гадгет своје даље зип фајл, он хасн'т промењен формат само име чинећи га пројецт.гадгет.зип како да променим формат? неке датотеке можете јустопен у Нотепад и ресаве као други формат. на пример ако имам цомманд.ткст садрже "цомманд.цом", то ће бити само текстуални фајл који се отвара у Нотепад. ако сам га отворите у Нотепад-И онда да га ресаве као цомманд.бат и магично имају командну линију. Али ја оцигледно не могу учинити са фасциклу .. па како сам ја да промени његов формат компресије?
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Нетгеар рутери одбије ТЦП | иыаоыас | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 1 | 29 мај 2009 03:12 |
| Како престати уиндоус сидебар лаунцхинг? | дфр200764 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 20 март 2008 13:57 |
| Програм за деинсталацију одбије од мој рачунар! | полакстанек | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 7 | 29 јануар 2008 18:16 |
| Шта је један гаџет могли заиста урадити без? | Мике0001 | Офф Топиц Дисцуссион | 29 | 31 децембар 2007 16:33 |
| Љубитељи гаџета је потребно за нове ББЦ-серије! | Целадор | Увести Ыоурселф Овде | 8 | 26 април 2007 08:51 |
| Тхреад Тоолс | |
| |