![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Tamam, okul projesi, daha iyi bir kullanıcı arayüzü ile 2 Vista aygıtları, basit sürüm 1 ve daha karmaşık yapmak zorundasınız. Ben basit bir başladı gadget.xml (bildirim oluşur) ve gadget.htm (ana dosya) icon.png ile (simgesini şaşırtıcı) birlikte Evet biliyorum, çok basit. Ama aygıtları bir klasöre projectsimple.gadget isimli klasörü ve sonra da kenar çubuğu açık "" diyalog kutusu, bu görünür değil Gadget'ı eklemek koydum. Ben en ufak bir fikri neden havn't. Ama ayrıca, çok temiz ve güzel kendisi unpacks bu aygıtı olarak Windows tarafından tanınan alır bir Gadget indir, maden ki açılır ve bana 3 dosyaları gösterir. Bunu sıkıştırarak denedim, ama bu sadece bir projectsimple.gadget.zip dosyasında, eşit, adil ayıklar ve sonra işe yaramaz neden bana 3 dosyaları gösterir. Peki nasıl onu sıkıştırmak yapmak. Gadget? TIA, Ollie.
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Bu öğretmen sormak mümkün mü? Keşke benim okulda programlama kursu vardı ... |
|
| |||
| |||
| Pm Spot, o size yardımcı üst bulabilirsiniz. |
|
| |||
| |||
| I'm afraid öğretmen istemez misiniz - Kendi üzerinde assesments için olursunuz. Tamam, teşekkürler kanoakavirus, ben çalışacağım.
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sonunda doğru make.bat adresine bir göz atın http://msdn.microsoft.com/en-us/magazine/cc163370.aspx
Bu sayfa sanki bu size ihtiyacınız olan herşeyi size onların eserlerini söylediklerine ne yapıyoruz adım adım kontrol edebilmek için görünüyor. Bir yerde, sizin hiç bir eksik önemli bulun. Burada Konuşmaya devam et, ben çalışırken bulabilirsiniz eminim. Benim Sistemi: Tim
|
|
| |||
| |||
| Tamam denedim bu .. oldukça fazla olduğunu zaten, ama ne yapılır ediyorum sorunu biçimi gibi görünüyor. Eğer i Sonra project.zip ise sıkıştırmak bir bağlantı görüşmeler "için adını değiştirme. Gadget" Eğer sağ tıklayın ve daha sonra project.gadget yapmak yeniden adlandırmak onun hala bir zip dosyası, bu hasn't biçimi değişti, sadece adının project.gadget.zip yapmak nasıl biçim değiştirebilirim? bir not defteri ve resave farklı bir biçimi olarak bazı dosyaları justopen olabilir. Örneğin eğer command.txt bu not defteri olarak açılan bir metin dosyası olacaktır "command.com" içeren gerekir. Eğer not defteri I sonra command.bat ve i sihirli komut istemi ise resave hemen açın. Ama açıkçası bir klasör ile .. Bunu yapmak cant Bunu ne ben onun sıkıştırma biçimini değiştirmek için?
![]() |
|
| Bookmarks |