менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > General Software чат

Register

Бічна панель відмовляється визнати гаджет!

Reply

Різьба Інструменти
Old 4 січня 2009, 12:12
Донор групи

Ok, шкільний проект, ми повинні зробити 2 пристосунків Windows Vista, одна проста версія 1 і більш складні з кращим інтерфейсом.

Я почав з простого, складається з gadget.xml (Manifest) і gadget.htm (основного файлу), разом з icon.png (значок, на диво)

Так, я знаю, дуже просто. Але коли я поклав його в папку в папці під назвою Gadgets projectsimple.gadget, а потім відкрити бічну панель "Додати гаджет" діалогового вікна, вона не з'являється.

Я Havn't найменшого уявлення про те, чому. Але якщо я можу завантажити гаджет він отримує визнаний Windows як гаджет так що розпаковує сама красиво і акуратно, проте тільки моє відкривається і показує мені 3 файлів.

Я спробував стиснути, але це тільки призвело до projectsimple.gadget.zip файлу, так само марно, тільки фізики, а потім показує мені 3 файлів.

Отже, як же я, щоб стиснути його. Гаджет?

TIA, Оллі.
Old 4 січня 2009, 23:29
Член групи

Чи можна звернутися до вчителя?

Wish I Had програмування звичайно в моїй школі ...
Old 5 січня 2009, 06:37
Донор групи

Pm місце, він може мати Top допомогти вам.
Old 5 січня 2009, 09:55
Донор групи

Не можете задати вчителю я боюся, - ви на своєму власному для assesments.

Ок, спасибо kanoakavirus, я постараюся.
Old 7 січня 2009, 00:06
Донор групи

Погляньте на make.bat до кінця http://msdn.microsoft.com/en-us/magazine/cc163370.aspx

Ця сторінка виглядає, як ніби вона має все необхідне, щоб мати можливість крок за кроком перевірити, що ви робите з тим, що говорять робіт. Де-то ти повинен знайти зниклих безвісти необхідно.

Продовжуйте говорити тут, я впевнений, що ми можемо отримати це працює.

Моя система: Тім

Процесор (и):
Athlon 64 3500 +
Материнська плата:
Asus A8N-VM CSM
ОЗУ:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Графічна карта (и):
NVidia GeForce 6600 512MB
Звукова карта:
Cherry RS 6000 М клавіатура
Жорсткий диск (и):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / S підтримувати
Оптичний привід (и):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Діло / PSU:
Thermaltake Soprano
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
Telewest 2x20Mb/sec
Монітор (и):
SXGA плоскою панеллю
Операційна система (и):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 7 січня 2009, 09:43
Донор групи

Добре, що я намагалася .. Це було досить багато, що б я зробив вже, але проблема, як видається, формат.

Якщо я Zip його тоді я project.zip

Посилання говорить про "перейменування його в. Gadget", тому якщо я правою кнопкою миші і перейменувати потім зробити її project.gadget

її ще Zip файл, він hasn't змінив формат, а лише робить його ім'я project.gadget.zip

Як я можу змінити формат? Деякі файли, які Ви можете justopen в блокнот і збережіть як інший формат.

Наприклад, якщо у мене command.txt що містить "command.com", він буде просто текстовий файл, який відкривається в блокноті.

якби я відкрити його в блокноті я можу потім зберегти її як command.bat і я помахом чарівної палички командному рядку.

Але я нахиляє, очевидно, зробити це за допомогою папки .. таким як я повинен змінити свій формат стиснення?

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.