![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ok, шкільний проект, ми повинні зробити 2 пристосунків Windows Vista, одна проста версія 1 і більш складні з кращим інтерфейсом. Я почав з простого, складається з gadget.xml (Manifest) і gadget.htm (основного файлу), разом з icon.png (значок, на диво) Так, я знаю, дуже просто. Але коли я поклав його в папку в папці під назвою Gadgets projectsimple.gadget, а потім відкрити бічну панель "Додати гаджет" діалогового вікна, вона не з'являється. Я Havn't найменшого уявлення про те, чому. Але якщо я можу завантажити гаджет він отримує визнаний Windows як гаджет так що розпаковує сама красиво і акуратно, проте тільки моє відкривається і показує мені 3 файлів. Я спробував стиснути, але це тільки призвело до projectsimple.gadget.zip файлу, так само марно, тільки фізики, а потім показує мені 3 файлів. Отже, як же я, щоб стиснути його. Гаджет? TIA, Оллі.
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Чи можна звернутися до вчителя? Wish I Had програмування звичайно в моїй школі ... |
|
| |||
| |||
| Pm місце, він може мати Top допомогти вам. |
|
| |||
| |||
| Не можете задати вчителю я боюся, - ви на своєму власному для assesments. Ок, спасибо kanoakavirus, я постараюся.
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Погляньте на make.bat до кінця http://msdn.microsoft.com/en-us/magazine/cc163370.aspx
Ця сторінка виглядає, як ніби вона має все необхідне, щоб мати можливість крок за кроком перевірити, що ви робите з тим, що говорять робіт. Де-то ти повинен знайти зниклих безвісти необхідно. Продовжуйте говорити тут, я впевнений, що ми можемо отримати це працює. Моя система: Тім
|
|
| |||
| |||
| Добре, що я намагалася .. Це було досить багато, що б я зробив вже, але проблема, як видається, формат. Якщо я Zip його тоді я project.zip Посилання говорить про "перейменування його в. Gadget", тому якщо я правою кнопкою миші і перейменувати потім зробити її project.gadget її ще Zip файл, він hasn't змінив формат, а лише робить його ім'я project.gadget.zip Як я можу змінити формат? Деякі файли, які Ви можете justopen в блокнот і збережіть як інший формат. Наприклад, якщо у мене command.txt що містить "command.com", він буде просто текстовий файл, який відкривається в блокноті. якби я відкрити його в блокноті я можу потім зберегти її як command.bat і я помахом чарівної палички командному рядку. Але я нахиляє, очевидно, зробити це за допомогою папки .. таким як я повинен змінити свій формат стиснення?