по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Общи Софтуер Чат

Register

Коя програма може да ми помогне да игра борда?

Reply

Нишка Инструменти
Old 17 юни 2009 г., 16:12
Новите държави Група

Default Коя програма може да ми помогне да игра борда?

Аз преподават английски като втори език в Корея и искат да бъдат в състояние да правят най-различни игри, без да го убива мен и консумация на живота ми.

Аз търся софтуер (с отворен код, за предпочитане), които не само ще ми помогне да игра табла - като монопол, Candyland, и т.н. - но ще го направят относително лесно. Трябва да бъде в състояние да проектират игра борда, който е концентриран размер - или двойно А3. Ще се купуват широк формат, мастилено-струен принтер за отпечатване на хартия и след това плъзгащи хартията в ръкав Имам направени на борда на пяна. В foamboard е покрита с листа от пластмаса и запечатани от 3 страни. Като е в състояние да приплъзване неща и аз ще могат лесно да променят играта борда формат.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Форум администраторите Помощ Моля - Bulletin Board Софтуер pest79456 Уеб дизайн, Хостинг & SEO 4 23rd Апр 2009 13:33
Какво може да направи софтуера на снимки с бутоните? JudgeB Общи Софтуер Чат 1 21 ноември 2008 13:45
Имам борда и направи филм на годност, ако я бяха FPS игра: D cheesepuff Изключено Тема Дискусия 4 7 юни 2008 13:04
Изтрит файл, за да spac но веднъж заличава didn't никакъв пространство enright666 Общи Софтуер Чат 2 22 Дек 2007 04:26
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc