menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Obecné Software Chat

Register

Software, který mi může pomoci vytvořit hrací desku?

Reply

Thread Nástroje
Old 17. června 2009, 16:12
Nový člen skupiny

Default Software, který mi může pomoci vytvořit hrací desku?

Učím angličtinu jako druhý jazyk, v Koreji a chcete mít možnost si celou řadu her, aniž by mě zabíjí a náročné mého života.

Já jsem hledal software (open source, nejlépe), která bude nejen pomoci, aby mi hra desek - jako Monopoly, Candyland atd. - ale bude to poměrně jednoduché. Potřebuji, aby byli schopni vytvořit hrací desku, která je bulvární velikost - nebo dvojité A3. Budu nákupu širokého formátu inkoustové tiskárny pro tisk na papír a pak posuvné papíru do rukávu jsem udělal na pěnové desky. V foamboard je pokrytý fólií z plastu a uzavřena na 3 stranách. Tím, že se bude moci proklouznout věcí do az budu moci snadno změnit hrací desku formátu.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Fórum Admins Pomozte, prosím - BBS Software pest79456 Web Design, hosting & SEO 4 23. dubna 2009 13:33
Jaký software může obrázky s tlačítky? JudgeB Obecné Software Chat 1 21. listopadu 2008 13:45
Mám rada a udělali film-život, pokud se jednalo o FPS hra: D cheesepuff Vypnout Téma diskuze 4 7 června 2008 13:04
Vypouští soubor aby spac ale jednou vypouští didnt jakýkoli prostor enright666 Obecné Software Chat 2 22. prosinec 2007 04:26
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.