manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Općenito Software Chat

Register

Koji softver može pomoć mene poigravati board?

Reply

Thread Tools
Old 17. lipnja 2009, 16:12
Novi član grupe

Default Koji softver može pomoć mene poigravati board?

Učim engleski kao drugi jezik u Koreji, a želite biti u mogućnosti to izraditi razne igre bez ubijanja mene i uzima moj život.

Ja sam obličje za softver (open source, po mogućnosti), koji će ne samo da mi pomogne napraviti igru zajednice - poput Monopol, Candyland, itd. - ali će se relativno lako. Trebao bih biti u mogućnosti da izradi igru odbora koji je u zbijenom size - dvokrevetne ili A3. Ja ću biti kupovina široki format inkjet pisač za ispis na papir i onda klizna papir u rukavu sam na pjena odbora. The foamboard je prekrivena sa plahtom od plastike i zapečaćene na 3 strane. Po mogućnosti da se stvari u skliznuti i izvan ću se moći lako promijeniti igru odbora formatu.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.