kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > General Chat szoftver

Register

Melyik szoftver tud segítsen nekem, hogy egy játék fórumon?

Reply

Téma eszközök
Old Június 17 2009, 16:12
Új tag Csoport

Tanítok angol a második nyelv a koreai, és azt szeretnék, hogy a különböző játékok nélkül megöl és a fogyasztó az életem.

I am looking for szoftver (nyílt forrású, lehetőleg), hogy nem csak segít, hogy játék boards - mint monopólium Candyland, stb -, hanem hogy viszonylag könnyű. Azt kell tenni, hogy a tervezési játéktábla, hogy hecclap mérete - vagy kettős A3. Fogok vásárolni széles formátumú tintasugaras nyomtató kinyomtatja a papírt, majd a csúszó a papír egy ujjafát tettem a habot fórumon. A foamboard borított lappal lezárt műanyag és a 3 oldalon. Azáltal, hogy képes elcsúszni a dolgok, és ki fogok tenni, hogy könnyen módosíthatjuk a játéktábla formátumban.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.