mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai

Register

Kokią programinę įrangą galite man padėti padaryti žaidimo lentoje?

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 17, 2009, 16:12
Naujas Narys

Default Kokią programinę įrangą galite man padėti padaryti žaidimo lentoje?

Aš mokau anglų, kaip antroji kalba, Korėjos ir nori, kad būtų galima padaryti žaidimų įvairovė be to killing me ir naudojantys savo gyvenimą.

Aš ieškau programinės įrangos (atviro kodo, pageidautina), kad ne tik padės man padaryti žaidimo lentos - kaip monopolio, Candyland, ir tt - bet kad ji gana lengva. Man reikia, kad būtų galima kurti žaidimo lentos, kuri yra bulvarinis dydis - A3 arba dvigubas. Būsiu pirkti plataus formato rašalinis spausdintuvas spausdinimo popieriaus ir tada stumdomas popierius į rankovės aš padariau dėl putų lenta. Foamboard padengta plastiko lakštai ir uždaromos 3 pusių. Iki sugebėti slydimo dalykus ir atlikti I galės nesunkiai keisti žaidimo formatą.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Forumas Admins Help please - Bulletin Board Software pest79456 Web Design, Hosting & SEO 4 Balandis 23, 2009 13:33
Kokia programinė įranga gali piešti ir mygtukus? JudgeB BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 1 Lapkritis 21, 2008 13:45
Aš taryba ir pateikti kino gyvenimą, jei jis buvo FPS žaidimas: D cheesepuff Off Topic Discussion 4 7 birželis 2008 13:04
Išbraukta failą, kad space bet Pašalinus didnt jokių vietos enright666 BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 2 22 gruodis 2007 04:26
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.